Πρίντεζης: «Κίνητρο η αμφισβήτηση»

Τα πάντα για την κατάκτηση του τίτλου θα δώσει ο Ολυμπιακός, όπως ανέφερε μιλώντας στο Onsports ο Γιώργος Πρίντεζης.

Έχοντας αφήσει πίσω του τον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, ο 27χρονος φόργουορντ παραδέχεται το υψηλό κίνητρο που έχουν κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη διάθεσή τους να εξαντλήσουν στον τελικό του Final 4 της Κωνσταντινούπολης

το μερίδιο της επιτυχίας που τους αναλογεί. Αναλυτικά τα όσα είπε…

-Πόσο υψηλό είναι το κίνητρό σας, εν όψει του τελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας;
«Είναι πάρα πολύ υψηλό. Είναι ένας τελικός Final 4 κι εδώ που έχουμε φθάσει θέλουμε να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που υπάρχει προκειμένου να φθάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου. Το σίγουρο είναι πως θα δώσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο για να τα καταφέρουμε».

-Αποτελεί η παρουσία σας στον τελικό απάντηση σε αυτούς που σας είχαν ξεγράψει στην αρχή της χρονιάς;
«Εμείς τις απαντήσεις τις δώσαμε μέσα στο γήπεδο. Με σκληρή δουλειά. Είμαστε στον τελικό του Final 4 κι αυτό έχει σημασία. Σίγουρα, αποτέλεσε ένα επιπλέον κίνητρο για την ομάδα το γεγονός πως μας αμφισβήτησαν στο ξεκίνημα της χρονιάς».

ΤΣΣΚΑ Μόσχας θεωρείται το φαβορί του τελικού.
«Έχουν πολύ καλή ομάδα. Παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ όλη τη χρονιά και διαθέτουν πολύ καλούς παίκτες. Από την άλλη, όμως, έχουμε κι εμείς τις δικές μας πιθανότητες σε αυτόν τον τελικό».

-Ποια θεωρείς πως θα είναι τα «κλειδιά» του τελικού;
«Αμφότερες οι ομάδες έχουν μεγάλο «όπλο» την άμυνα. Αυτός είναι ο τομέας στον οποίο θα επιχειρήσουν να στηριχθούν κατά βάση και στον τελικό. Η ΤΣΣΚΑ είναι ομάδα που έχει αποδείξει πως μπορεί να «πνίξει» τον αντίπαλο με την άμυνά της, αλλά θεωρώ πως κι εμείς έχουμε δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής».

-Πόσο καταλυτική είναι η παρουσία του Ντούσαν Ίβκοβιτς;
«Παίζει τεράστιο ρόλο. Είναι άνθρωπος που σου εμπνέει σιγουριά. Η παρουσία του είναι καταλυτική. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα