Final 4: Περιμένει το ευρωπαϊκό από τον μπασκετικό Ολυμπιακό ο Μώραλης!

Ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις φέτος στην Ευρώπη, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση που χρόνια περιμένει, κάτι που μπορεί να έρθει από τον μπασκετικό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιάννης Μώραλης.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ παραχώρησε συνέντευξη στο «Φως», στην οποία μίλησε για το κατόρθωμα της μπασκετικής ομάδας να φτάσει στον τελικό της Ευρωλίγκας, δίνοντας τις ευχές του για τον τελικό με την ΤΣΣΚΑ

Μόσχας!

Αρχικά ξεκίνησε με την πορεία σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ: «Θεωρώ ότι πράγματι θα μπορούσε να είχε γίνει η υπέρβαση. Οι διαρκείς καλές ευρωπαϊκές εμφανίσεις δημιούργησαν δικαιολογημένα προσδοκίες. Ιδιαίτερα για μια καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ, σε συνδυασμό και με τον αποκλεισμό μεγάλων ομάδων. Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει στον τελικό, αλλά στους ημιτελικούς ναι, θα μπορούσαμε. Εκείνο το εικοσάλεπτο με την Μέταλιστ... Ηταν πολύ οδυνηρό», για να το συνδέσει με το μπάσκετ: «Όμως αυτό που δεν μπόρεσε να εκπληρώσει ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός μπορεί να το κάνει ο μπασκετικός. Εχει ήδη γίνει το πρώτο βήμα αφού η ομάδα πέρασε στον τελικό μετά την συγκλονιστική νίκη επί της Μπαρτσελόνα. Και μακάρι να γίνει αυτό γιατί το αξίζει η ομάδα και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα