Τα όπλα του ΟΦΗ για την αδειοδότηση

Με περισσότερα όπλα στη διάθεσή του βρίσκεται αυτή την ώρα η ΠΑΕ ΟΦΗ ενώπιον της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ για την αδειοδότηση.

Οι Κρητικοί μελέτησαν το σκεπτικό της αρνητικής απόφασης της Επιτροπής Αδειοδότησης και πάνω σ’ αυτό δούλεψαν, επιδιώκοντας να καλύψουν τις αδυναμίες που τους επισημάνθηκαν.

Δηλαδή στο πλάνο βιωσιμότητας (από τις δεκαπέντε και κάτι σελίδες της έφεσης οι περισσότερες αναφέρονται με τεκμηριωμένες απόψεις και

επιχειρήματα στο γιατί ο ΟΦΗ είναι βιώσιμος) και στις ρυθμίσεις με πρώην ποδοσφαιριστές που δεν είχαν υπογράψει.

Όσον αφορά τους παίκτες έκλεισαν θετικά τα περισσότερα μέτωπα (οι έντεκα ποδοσφαιριστές του Κίμωνα Ευαγγελάτου, ο Αλεξάντερ Σίμιτς, ο Γεννάδιος Ξενοδόχωφ).

Αναφορικά με τους δύο Ισπανούς Ζόρντι και Χόρχε Λόπεθ θα καταθέσει ο Έλληνας δικηγόρος τους Αργύρης Λίβας, ο οποίος θα σταθεί στη διαδικασία διακανονισμού που βρίσκονται οι πελάτες του με την ΠΑΕ. Συγκρατημένη αισιοδοξία υπάρχει και για την περίπτωση του Πιότρ Βλόνταρτσικ ο οποίος δεν έχει Έλληνα εκπρόσωπο και οι διαπραγματεύσεις γίνονται απευθείας μαζί του για την ανεύρεση λύσης.

Στην Αθήνα βρίσκονται οι Σήφης Κορωνάκης, Κώστας Τουγλής, Μάνθος Πουλινάκης από τη διοικούσα επιτροπή, ενώ το «παρών» στην εκδίκαση της έφεσης θα δώσουν και οι δύο νομικοί του Ηρακλειώτικου συλλόγου Ντίνος Μανταδάκης και Μανόλης Φωτάκης.

Παράλληλα, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Σήφης Κορωνάκης, ευχαρίστησε όσους συνεισέφεραν χρήματα για να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες και η κρητική ομάδα να έχει τις πιθανότητές της να πάρει άδεια.

«Η διοίκηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να δώσει λύσεις στα προβλήματα που έχει η ομάδα μας. Όπως έχω πει και στο πρόσφατο παρελθόν ο ΟΦΗ έχει ανάγκη μόνο από έργα. Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο ΟΦΗ πρέπει να ομολογήσω ότι υπάρχουν κάποιοι φίλοι του που είναι κοντά και βοηθούν υλικά την προσπάθεια που γίνεται. Κι αυτό είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό και ενθαρρυντικό γεγονός. Όλους αυτούς τους φίλους που θέλουν σήμερα να κρατήσουν την ανωνυμία τους θέλω να τους ευχαριστήσω για την ειλικρινή τους αγάπη στον ΟΦΗ».

Keywords
Τυχαία Θέματα