Euro 2012: Τα… αστεράκια της διοργάνωσης (photos+videos)

Λίγες ημέρες έχουν μείνει για την έναρξη του Euro 2012 και το Onsports σας παρουσιάζει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αναμένεται να προκαλέσουν… πάταγο.

Μεγάλος είναι ο ενθουσιασμός των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων ενόψει του Euro 2012. Όσοι ακόμα δεν έχουν μπει στο κλίμα της διοργάνωσης, καλό είναι να το κάνουν καθώς αξίζει! Το Euro 2012

χαρακτηρίζεται περισσότερο ανταγωνιστικό και από το Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς κατά καιρούς έχει «δημιουργήσει» αρκετά νέα αστέρια που «μάγεψαν» την Ευρώπη.

Ως είθισται, έτσι και στο φετινό Euro 2012 δεν λείπουν οι ποδοσφαιριστές που το όνομά τους θα συζητηθεί αρκετά μετά το τέλος της διοργάνωσης και θα αναγκάσει αρκετές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης να μπουν στο χορό της διεκδίκησής τους. Το Onsports προβλέπει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αναμένεται να κάνουν πάταγο και σας τους παρουσιάζει.

Νέλσον Ολιβέιρα – Πορτογαλία – Μπενφίκα

Η Πορτογαλία, για αρκετά χρόνια έχει σοβαρή έλλειψη ενός επιθετικού περιοχής που θα κάνει γκολ τις παραμικρές ευκαιρίες που θα δημιουργούνται. Η αποχώρηση από την ενεργό δράση για τον Πέδρο Παουλέτα πλήττει ακόμα τους Ίβηρες και στο πρόσωπο του επιθετικού της Μπενφίκα, Νέλσον Ολιβέιρα βλέπουν τον ποδοσφαιριστή που θα οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες.

Μόλις στα 20 του, έκανε το ντεμπούτο του τον περασμένο Φεβρουάριο απέναντι στην Πολωνία και βρίσκεται στην τελική 23αδα του Euro 2012. Φέτος μπορεί η χρονιά του να μην ήταν τόσο παραγωγική, πετυχαίνοντας τρία τέρματα, αλλά το ένα από αυτά ήρθε απέναντι στη Ζενίτι για το Champions League. Το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει στον πάγκο στη διοργάνωση, ωστόσο μπορεί να εξελιχθεί στη μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης. Οι… ανταγωνιστές του είναι οι Ούγκο Αλμέιδα και ο Έλντερ Πόστιγκα και σίγουρα θα πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής που θα μπορέσουν να του δώσουν την ευκαιρία να αποδείξει το ταλέντο του.

Κρίστιαν Έρικσεν – Δανία – Άγιαξ

Ο Δανός μέσος, Κρίστιαν Έρικσεν είναι ακόμα αρκετά νέος, έχοντας φημιστεί αρκετά τα τελευταία χρόνια για τις εμφανίσεις του. Αυτή τη φήμη θέλει να αποδείξει ο ίδιος στα τελικά της διοργάνωσης. Ο 20χρονος θα έχει μεγάλη δουλειά, καθώς η Δανία είναι σε ένα από τα δυσκολότερα γκροουπ και με καλές εμφανίσεις θα διαφημίσει το όνομά του αρκετά, καθώς αντιμετωπίζει τις Γερμανία, Πορτογαλία και Ολλανδία. Το 1992 όταν η Δανία κατακτούσε το Euro αυτός γεννιόταν και ο ίδιος θα πάρει το ρόλο του Μίκαελ Λάουντρουπ. Τελείωσε τη σεζόν με 21 ασίστ στον Άγιαξ και ελπίζει να μοιράσει αρκετές ακόμα στο κεφάλι του Νίκλας Μπέντνερ.

{youtube}k8frV15rEIw{/youtube}

Ιβάν Πέρισιτς – Κροατία – Ντόρτμουντ

Σε έναν δύσκολο όμιλο βρίσκεται η Κροατία για τα τελικά του Euro 2012, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις Ισπανία, Ιταλία και Ιρλανδία. Για να έχει ελπίδες να βρεθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης θέλει μόνο τη νίκη στην πρεμιέρα του θεσμού απέναντι στην Ιρλανδία. Για να συμβεί αυτό πολλά, θα εξαρτηθούν από την πορεία του Ίβαν Πέρισιτς. Αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στη Ντόρτμουντ με τη

Keywords
Τυχαία Θέματα