Euro 2012: Ψάχνοντας το… αντίδοτο η Ολλανδία

Την καλή εμφάνιση και τη νίκη ψάχνει η Ολλανδία στο τρίτο της φιλικό προετοιμασίας απέναντι στη Σλοβακία στο «Ντε Κάιπ».

Οι βλέψεις της Ολλανδίας ενόψει του Euro 2012 είναι αρκετά μεγάλες καθώς οι «οράνιε» ελπίζουν στην κατάκτηση του τίτλου. Παρόλα αυτά, η προετοιμασία της ομάδας του Μπερτ φαν Μάαρβικ μόνο θετικά δεν έχει ξεκινήσει.

Αρχικά, ήταν η ήττα στο ανεπίσημο φιλικό με την Μπάγερν Μονάχου με 3-2 και ύστερα ήρθε η νέα ήττα που προκάλεσε σοκ από τη Βουλγαρία με 2-1.

Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, καθώς έχει ασκηθεί ήδη μεγάλη κριτική προς τον προπονητή. Πλέον στο «Ντε Κάιπ» φιλοξενεί τη Σλοβακία και μοναδικός στόχος των Ολλανδών, είναι η νίκη που θα ανεβάσει τη ψυχολογία της ομάδας ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας και του φιλικού με τη Βόρειο Ιρλανδία στις 2 Ιουνίου.

Οι δύο ομάδες, έχουν αναμετρηθεί μόλις μία φορά στο παρελθόν και αυτό έγινε στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου οι «οράνιε» επικράτησαν 2-1 για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ, εφόσον αγωνιστεί θα φτάσει τις 83 συμμετοχές και θα μπει στο top-10 των συμμετοχών της ομάδας.

Στα αγωνιστικά, βασικός κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ που έχασε το προηγούμενο φιλικό λόγω τραυματισμού. Αντίθετα, εκτός θα βρεθεί ο Γιόρις Ματάισεν που αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό με τους Βαλκάνιους και θα αντικατασταθεί από έναν εκ των Μπούμα και Φλάαρ. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν χωρίς τους έμπειρους, Μάρτιν Σκρτελ, Γιάν Ντούριτσα και Ρόμπερτ Βίτεκ.

Οι πιθανές ενδεκάδες:
ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Στεκέλενμπουργκ, Φαν ντερ Βιλ, Χάιτινχα, Μπούμα, Σχάαρς, Φαν Μπόμελ, Ντε Γιόνγκ, Ρόμπεν, Σνάιντερ, Αφελάι, Φαν Πέρσι.
ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Περνίς, Πέκαρικ, Μίχαλικ, Χουμπόσαν, Τσεχ, Κούτσκα, Σβέντο, Σέστακ, Χάμσικ, Χολόσκο, Γέντρισεκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα