Complete game για τον James McDonald των Πίτσμπουργκ Πάιρετς

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο James McDonald έκανε complete game και ξεχώρισε στο 9-1 των Πίτσμπουργκ Πάιρετς επί των Μινεσότα Τουίνς.

Παράλληλα οι Rod Barajas, Pedro Alvarez και Garrett Jones πέτυχαν home runs βοηθώντας τον McDonald (6-3). Έτσι οι «πειρατές» πήραν την τριπλή σειρά με 2-1 νίκες.

Ανέτρεψαν

το σκορ με τρία runs στο όγδοο inning και οι Μπόστον Ρεντ Σοξ κέρδισαν με 6-5 τους Μαϊάμι Μάρλινς. Συγκεκριμένα, ο Willi Middlebrooks ισοφάρισε σε 5-5 με διπλό home run, ενώ ο Daniel Nava πέτυχε το νικητήριο single επί του Edward Mujica (0-3). Ακολούθησε το 18ο save του Alfredo Aceves, το οποίο εκμηδένισε οριστικά το home run του Giancarlo Stanton στο έκτο κομμάτι του ματς.

Με νικητήριο home run του Chris Nelson στο έβδομο inning, οι Κολοράντο Ρόκις επιβλήθηκαν με 4-1 των Φιλαδέλφεια Φίλις. Ακολούθησε νέο διπλό home run του Wilin Rosario στο ένατο κομμάτι της αναμέτρησης, οπότε οι Ρόκις επανήλθαν στα θετικά αποτελέσματα. Το σκορ είχε ανοίξει ο Jimmy Rollins με ατομικό home run στο πρώτο inning, αλλά οι Φίλις δεν ολοκλήρωσαν το πρώτο τους φετινό sweep. Εν τέλει, ο Rafael Betancourt συμπλήρωσε 11 saves, ενώ ο Josh Roenicke (2-0) χρεώθηκε τη νίκη σαν πρώτος reliever του Jeff Francis.

Τα δύο RBIs του Danny Espinosa στο έκτο inning αποδείχθηκαν νικητήρια στο 5-2 των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς σε βάρος των Τάμπα Μπέι Ρέις. Άλλωστε «έσπασαν» ισόπαλο 2-2. Έτσι ο Gio Gonzalez (9-3) χρεώθηκε τη νίκη, ενώ ο Tyler Clippard έφτασε στα 11 saves σαν έκτος pitcher των «πρωτευουσιάνων».

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Interleague
Ντιτρόιτ Τάιγκερς-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς 2-1 στο 10ο inning (1-1 κ.α.)
Όκλαντ Αθλέτικς-Λος Άντζελες Ντόζερς 4-1
Ουάσινγκτον Νάσιοναλς-Τάμπα Μπέι Ρέις 5-2
Πίτσμπουργκ Πάιρετς-Μινεσότα Τουίνς 9-1
Μπόστον Ρεντ Σοξ-Μαϊάμι Μάρλινς 6-5

National League
Φιλαδέλφεια Φίλις-Κολοράντο Ρόκις 1-4

Keywords
Τυχαία Θέματα