«Καμπάνα» στον Joel Peralta των Τάμπα Μπέι Ρέις

Οκτώ αγωνιστικές στοίχισε το αντικανονικό γάντι του Joel Peralta και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Ο reliever pitcher των Τάμπα Μπέι Ρέις χρησιμοποίησε γάντι, το οποίο δεν προβλεπόταν από τους κανονισμούς του MLB. Μάλιστα η παράβαση εντοπίστηκε, πριν εκτελέσει ρίψη. Πλέον η πειθαρχική επιτροπή της λίγκας του επέβαλε ποινή οκτώ αγωνιστικών, εναντίον της οποίας θα καταθέσει έφεση. Την ίδια ημέρα, οι Ρέις απέκτησαν τον

infielder, Brooks Conrad, από τον κατάλογο των waivers. Πρόσφατα αποδεσμεύτηκε από τους Μιλγουόκι Μπρούερς.

Οκτώ εβδομάδες έξω ο Troy Tulowitzki

Για δύο ακόμα μήνες θα μείνει εκτός γηπέδων ο Troy Tulowtizki. O shortstop των Κολοράντο Ρόκις υποβλήθηκε σε εγχείριση και κρίθηκε απαραίτητη αποθεραπεία διάρκειας οκτώ εβδομάδων.

Υγιής στο All Star Game o Matt Kemp

Ο άσος των Λος Άντζελες Ντότζερς, Matt Kemp, εξέφρασε την αισιοδοξία του περί αγωνιστικής επαναφοράς, πριν από το φετινό All Star Game. Θυμίζουμε πως είναι εκτός από τις 31 Μαΐου, ενώ είχε μείνει πάλι στο περιθώριο λόγω τραυματισμού από τις 14 μέχρι τις 29 του ίδιου μήνα.

Ρίσκαρε φυλάκιση ο Clemens

Με φυλάκιση κινδύνευσε ο Roger Clemens, όταν απέρριψε νομική συναίνεση. Εν τέλει δικαιώθηκε, καθώς κρίθηκε αθώος απέναντι στις έξι κατηγορίες στη δίκη, η οποία ολοκληρώθηκε.

Άδικη εμπλοκή για τον Aroldis Chapman

Αφού ολοκληρώθηκαν οι σχετικές έρευνες, η αστυνομία έκρινε πως η γυναίκα, η οποία κατηγόρησε τον Aroldis Chapman για κλοπή, ψευδόταν. Έτσι ο pitcher των Σινσινάτι Ρεντς θα απαλλαχθεί.

Χειρουργήθηκε ο Beachy

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η επέμβαση στον δεξιό αγκώνα του Brandon Beachy. O pitcher των Ατλάντα Μπρέιβς θα χάσει το υπόλοιπο φετινό πρωτάθλημα, κάτι που ήταν ήδη γνωστό.

Καλύτερα ο Chris Carpenter

Θετικά οδεύει η αποθεραπεία του Chris Carpenter των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Μάλιστα ο all-star pitcher εκτέλεσε μερικές προπονητικές ρίψεις και φαίνεται πως θα επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα. Παράλληλα οι ακτινογραφίες στον Allen Craig δεν αποκάλυψαν κάτι ανησυχητικό στον καρπό του, αλλά παραμένει αμφίβολος για τα επόμενα ματς των παγκόσμιων πρωταθλητών.

Προώθηση του Derek Norris

Οι Όκλαντ Αθλέτικς προώθησαν τον catcher Derek Norris στο βασικό τους ρόστερ. Φαίνεται πως ο 23χρονος Αμερικανός θα μοιραστεί θέση βασικού με τον Kurt Suzuki. Παράλληλα επανήλθε στην πρώτη ομάδα ο αριστερόχειρας pitcher, Jordan Noberto.

Ενεργοποίηση του Alex Avila

Επανήλθε στο βασικό ρόστερ των Ντιτρόιτ Τάιγκερς ο Alex Avila. Άλλωστε ολοκλήρωσε πορεία στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών και είναι πλέον διαθέσιμος. Παράλληλα προωθήθηκε ο Justin Turner και πήρε μέρος στον σημερινό αγώνα της ομάδας του.

Στους Μπλου Τζέις ο O’ Sullivan

Έναντι ακαθόριστου χρηματικού ποσού μεταγράφηκε ο pitcher, Sean O’ Sullivan, στους Τορόντο Μπλου Τζέις από τους Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς. Ο 24χρονος δεξιόχειρας έχει αγωνιστεί σε επίπεδο Major League παλιότερα, αλλά φέτος δεν πήρε συμμετοχή στην πρώτη ομάδα των

Keywords
Τυχαία Θέματα