Τι θα φέρει η Ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους στα ζώδια; Μέρος Β

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη από τις 15/5 έως τις 26/6


ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους βοηθάει όλες τις κινήσεις για να τραβήξετε μπροστά και να κάνετε τα πράγματα όπως εσείς τα θέλετε. Κυρίως με την ανάδρομη, επιστρέφουν πολλές ευκαιρίες και προτάσεις που σας είχαν γίνει και αυτό θα είναι πολύ θετικό για σας. Χρειάζεται όμως ό, τι κάνετε να το αντιμετωπίσετε με ηρεμία, εξυπνάδα και προ πάντων διπλωματία την οποία

την έχετε μπόλικη αυτή την περίοδο. Μια πρόταση από το εξωτερικό θα επανέλθει. Αν είχατε επίσης γνωρίσει ένα άτομο από εκεί και είχατε χαθεί για ένα διάστημα, σίγουρα θα σας ξανακτυπήσει την πόρτα και τώρα είναι σίγουρο ότι θα βρεθείτε για τα καλά. Ένα νομικό θέμα θα χρειαστεί να επανεξεταστεί και από εκεί θα βγείτε νικητές. Γενικά, θα θέλετε να προοδεύσετε και ένα βάρος που έχετε ήδη λόγω Κρόνου, κυρίως οι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, μέχρι και το τέλος Μαΐου θα το λύσετε με τον καλύτερο τρόπο γιατί θα είστε ανοικτοί σε κάθε πρόταση και επικοινωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μια μοιραία περίοδος για σας που σημαίνει ό, τι έχετε σπείρει, θα θερίσετε και κυρίως στα θέματα σχέσεων σε συνάρτηση με τα οικονομικά σας. Ένας Δίδυμος σίγουρα θα ξανακάνει την εμφάνισή του για να δοθεί οριστική πλέον λύση στην μεταξύ σας υπόθεση γιατί αν δεν την δώσετε τώρα, δεν θα γίνει ποτέ και θα συνεχίζει αυτό το θέμα να σας βασανίζει και να μην σας αφήνει να δουλέψετε τίμια και ειλικρινά με τα θέλω σας και τον εαυτόν σας. Θα επανεκτιμήσετε παλιές σχέσεις και φιλίες και θα σας δοθούν νέα στοιχεία για να κρίνετε τελικά, αν σας είναι αναγκαίες ή όχι. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί, από λόγους ωφελιμιστικούς, να κάνετε και πάλι νέα έναρξη μιας σχέσης η οποία θα δείτε στην πορεία ότι δεν σας κάνει, οπότε πρέπει να βάλετε και την ηθική στην ζωή σας και να μην χρησιμοποιήσετε άτομα και καταστάσεις γιατί είναι σίγουρο ότι δεν θα κερδίσετε από αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την περίοδο συνέχεια κάνετε νέες γνωριμίες και πολλές προτάσεις επαγγελματικές επανέρχονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ένα κομμάτι του εαυτού σας το ποιο ανοικτό και ίσως και το πλέον επιπόλαιο εκφράζεται με την Αφροδίτη στους Διδύμους. Μια παλιά συνεργασία μπορεί να επανέλθει και στα πλαίσια της χαλαρότητας και της διάθεσης για ανοίγματα από την πλευρά σας μπορεί να δεχτείτε με ευκολία, χωρίς όμως να έχετε εμβαθύνει για το αν είναι καλό για σας ή όχι. Καλό είναι να έρθετε σε επαφή περισσότερο με τον εαυτόν σας γιατί τώρα μπορούν να γίνουν λάθη μη αντιληπτά από την δική σας πλευρά. Η πρόταση γάμου από έναν Δίδυμο μπορεί να επανέλθει και χρειάζεται να ρωτήσετε την καρδιά σας, αν πρέπει να κάνετε αυτό το βήμα και όχι τις εξωτερικές συνθήκες. Πάντως είναι η εποχή που θα εισπράξετε κατά κάποιον τρόπο αυτά που έχετε προσφέρει μέσω σχέσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα