Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/5

Mε τη Σελήνη στον Κριό υπάρχει όρεξη και ζωντάνια και αυτό σας δίνει δύναμη να κάνετε τα πάντα.



Γενικό προφίλ

Η μέρα ανοίγει με τη Σελήνη στις τελευταίες μέρες του Κριού να δημιουργεί καθυστερήσεις και σε κάποιες περιπτώσεις λανθασμένες αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε τις αγορές όπως και κάθε είδους νέα ξεκινήματα. Από το μεσημέρι και μετά τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά διότι η Σελήνη στον Ταύρο, με μότο «μη μου τους κύκλους τάραττε» θέλει όλα να είναι... τακτοποιημένα!

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα είναι έντονη και αξιοποιείτε όλες τις δυνατότητες σας για να προλάβετε εγκαίρως τις περισσότερες εργασίες. Κάτι μπορεί να μην πάει όπως το υπολογίζατε ή να χρειαστεί να αναβληθεί για άλλη μέρα. Από το μεσημέρι και μετά, ίσως έρθετε πιο κοντά με το έτερο ήμισυ ενώ δεν αποκλείεται να λάβετε ένα δωράκι ή να κάνετε ψώνια για εσάς ή τους άλλους. Οι γεννημένοι του 1964, μην αρνηθείτε μια έξοδο με φίλους, θα σας βγει σε καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανθεκτικότητα έρχεται να συναντήσει την επιμονή, ώστε από κοινού να δημιουργήσουν μια μέρα που θα κυλήσει ήρεμα και ευχάριστα. Κάποια έξοδα που μπορούν να αφορούν το μεταφορικό σας μέσο ίσως σας προκαλέσουν ένα μικρό πονοκέφαλο ενώ δεν αποκλείεται να χαλάσετε κάποια έξτρα χρήματα για κάποιες μετακινήσεις σας. Η ένταση ενός παιδιού ή ενός αγαπημένου προσώπου θέλει προσεκτική αντιμετώπιση. Οι γεννημένοι του 1971, μην κακομαθαίνετε τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές επαφές και πολλές συναντήσεις έχει σήμερα η ατζέντα της ημέρας για αυτό φροντίστε τον εαυτό σας όσο γίνεται περισσότερο. Κάποιες δουλειές εντός του σπιτιού ίσως είναι καλύτερα να τις αναθέσετε σε ένα άλλο μέλος, προκειμένου να μπορέσετε να έχετε χρόνο για κάποιες επισκέψεις ή μετακινήσεις. Είναι πολύ πιθανόν κάποια κουτσομπολιά να σας βρουν απροετοίμαστους. Οι γεννημένοι του 1984 ίσως αλλάξετε γνώμη σχετικά με θέματα εργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως η στάση ενός ανδρικού προσώπου να σας προκαλέσει αναστάτωση και να χρειαστεί να αναζητήσετε συμπαράσταση από κάποιο άλλο άτομο. Αισθηματικά, είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσετε την άποψη σας για κάποια πράγματα και να προσπαθήσετε να λειτουργήσετε διαφορετικά. Συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα σας φτιάχνουν τη διάθεση. Οι γεννημένοι του 1968 μπορεί να συναντηθείτε με ένα πρόσωπο που έχετε καιρό να δείτε.

ΛΕΩΝ

Η συνάντηση ή συνομιλία με ένα άτομο που παίζει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη ενός θέματος εργασίας μπορεί να πάει καλά, εάν δείξετε τη διάθεση να ακούσετε και την άλλη πλευρά. Ίσως δεν θέλετε να κάνετε κάποιες μετακινήσεις όμως προς το παρόν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Δείξτε καλή διάθεση και τα πράγματα θα κυλήσουν πιο όμορφα. Οι γεννημένοι του 1986 πιθανόν να ξοδέψετε χρήματα για ένα κατοικίδιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η παρουσία πλανητών στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τη δικαιοσύνη και το εξωτερικό. Το ενδεχόμενο να ανοίξετε επικοινωνία με πρόσωπα που είναι μακριά είναι πολύ πιθανόν ενώ σ

Keywords
Τυχαία Θέματα