Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη – Η πρώτη έκλειψη του χρόνου και πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Μαΐου στις 02:47 ώρα Ελλάδας

Η πρώτη έκλειψη του 2012 θα είναι δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Μαΐου στις 02:47 ώρα Ελλάδας, στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και συγκεκριμένα στην 1η μοίρα των Διδύμων

(00 20') .

Την ίδια στιγμή συντελείται και μια πανίσχυρη Νέα Σελήνη, προτρέποντας για δυναμικά ξεκινήματα με μπροστάρη την επικοινωνία.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, θέτει τις βάσεις για ανατρεπτικές και πρωτότυπες ιδέες, που δεν οπισθοχωρούν μπροστά σε εμπόδια.

Η παράλληλη επιρροή του τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, αποτελεί μια παγίδα η οποία από την μία μας εμπνέει, από την άλλη μας παραπλανεί.

Κάθε νέα ιδέα ή καινούργιο ξεκίνημα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή συνυπολογίζοντας την περίοδο της έκλειψης, ενώ μοναδικός και πολύτιμος οδηγός μας θα είναι η διάκριση.

Τα κίνητρα πάρα πολλά, ο ενθουσιασμός επίσης, ενώ η νοητική δραστηριότητα θριαμβεύει σαν έπαθλο ευρεσιτεχνίας.

Οτιδήποτε σχετίζεται με επικοινωνία, διαφήμιση, μαθησιακά ζητήματα, επιστολές και υπογραφές, εμπορικές συμφωνίες, συγγραφή, σύντομες μετακινήσεις και ηλεκτρονικά μέσα μας παρακινεί το ενδιαφέρον, ενώ η συλλογή πληροφοριών θα είναι άφθονη και μελλοντικά καθοριστική.

Τα ζώδια που θα αναστατωθούν από την έκλειψη αυτή, είναι οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύς που γεννήθηκαν τις πρώτες ημέρες, αλλά και Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, που γεννήθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Αντίθετα εκείνοι που θα λειτουργήσουν εντυπωσιακά, είναι οι Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, γεννημένοι τις πρώτες ημέρες των ζωδίων τους.

Τα ίδια ισχύουν και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στις συγκεκριμένες μοίρες των ζωδίων αυτών.

Η έκλειψη συνοδεύεται και από το έλεγχο της Τρόικας για την πορεία των μέτρων, ενώ συντελείται και κοντά στον ωροσκόπο της χώρας μας.

Εκείνο που καταδεικνύει, είναι ένα ξεκαθάρισμα της εικόνας των όσων πρωτοστατούν στην πολιτική σκηνή. Οι διαβουλεύσεις των συμπράξεων θα γίνουν πιο διαφωτιστικές, αλλά θα παραμείνουν ανεπαρκείς ως προς το ζητούμενο.



Ας δούμε πώς θα επηρεάσουν έκλειψη και Νέα Σελήνη το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνία σας είναι κάθε άλλο εκτός από κομμένη, ενώ την έχετε υπεραρκούντος προκαταβάλλει, μαζί με τα χρωστούμενα. Νέα Σελήνη και έκλειψη έχουν σκοπό να σας κάνουν με κάθε επικοινωνιακό μέσο, να πραγματοποιήσετε νέα ξεκινήματα που αφορούν μια δουλειά, ένα νέο εγχείρημα, αλλαγή διαμονής, καθώς και να αναδιαμορφώσουν τις σχέσεις σας με οικεία πρόσωπα. Η έκφραση απογειώνεται και μαζί με τον ενθουσιασμό αποτελούν ένα δελεαστικό πακέτο προσφοράς και ζήτησης, που θα κάνει πολλούς να αναφωνήσετε από χαρά. Εκφραστείτε ελεύθερα και πάνω από απ' όλα, διαδραστικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό θα ήταν να μην δημιουργήσετε σκοτούρες όταν όλα και όλοι γύρω σας φροντίζουν να είστ

Keywords
Τυχαία Θέματα