Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 30/10

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθείτε να κρατήσετε, αλλά και να διαπραγματευτείτε αυτά που σας ανήκουν. Σίγουρα θα έχετε μεγάλη ανάγκη να έχετε το κοντρόλ σε κάποιες υποθέσεις και θα το καταφέρετε, αρκεί ο λόγος αυτός να σας αναπτύσσει και όχι να σας πηγαίνει πίσω. Αν σχετίζεστε με Ζυγό ή Σκορπιό θα βάλετε κάποιους όρους και θα απαιτήσετε να μάθετε ως Κριοί κάποιες αλήθειες που μπορεί να κρύβονται

από το πρόσωπο που σας αφορά. Προσπαθείτε βέβαια να είσαστε ψύχραιμοι και ήρεμοι γιατί έχετε καταλάβει ότι υπάρχει και η διπλωματία.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναλογίζεστε πως πρέπει να χειριστείτε κάποιες υποθέσεις σας για να νιώσετε ασφαλείς και σίγουροι για τα επόμενα βήματά σας. Μερικές φορές νιώθετε κουρασμένοι από τα πολλά πράγματα που έχετε να κάνετε. Το Λιοντάρι σας τραβάει πολύ ενέργεια γιατί με τον τρόπο του θέλει να σας κάνει να του δίνετε μόνιμα την προσοχή σας και το ενδιαφέρον σας και αυτό σας καταπιέζει πάρα πολύ. Επειδή γενικά είστε σταθεροί σαν άνθρωποι και κρατάτε και πράγματα ή σχέσεις που μπορεί να μην σας κάνουν, καλό είναι να κάνετε τουλάχιστον ένα μικρό ξεκαθάρισμα τι σας κάνει και τι όχι.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Μετά από τα μεγάλα ανοίγματα καλό είναι να διαθέσετε και λίγο χρόνο για σας, γιατί αυτό σας φέρνει στα ίσια σας και διασφαλίζετε περισσότερο τον εαυτόν σας. Για αυτό μερικοί από εσάς θα απομονωθείτε, αλλά όχι για πολύ. Κάποιες έρευνες που κάνετε σας έχουν κάνει πολύ δραστήριους σε θέματα γνώσης. Η επιρροή ενός Τοξότη σας φέρνει μεν καταπίεση, αλλά σας βάζει να βγαίνετε από τον μικρόκοσμό σας και να θέλετε να επεκταθείτε σε πιο ανώτερες καταστάσεις. Ο Δίας αυτή την περίοδο ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί από 4 έως 7/6 για αυτό να είστε συγκεντρωμένοι και σταθεροί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαστε σε φάση που προσπαθείτε να κερδίσετε, με την καλή έννοια, από τους φίλους σας αλλά και να εδραιωθείτε μέσα σε μια ομάδα ή ένα σύλλογο. Γενικά καλό σας κάνει να βγαίνετε για λίγο από το καβούκι σας. Η κοινωνικοποίησή σας θα είναι ευεργετική για όλους και κυρίως αν σχετίζεστε με ένα Ζυγό ή με καλλιτέχνες και δημιουργούς. Η ενέργεια σας είναι πολύ δυνατή αυτή την περίοδο, γιατί μπορεί να ασπαστείτε νέες ιδέες και να πολεμήσετε ακόμα και για αυτές.

ΛΕΩΝ

Προσπαθείτε να πάρετε τα πάνω σας. Γιατί είχατε κολλήσει για λίγο σε προβλήματα του παρελθόντος και αυτό σας βγάζει από την δική σας δυναμική. Οι αλλαγές στο πλανητικό τοπίο θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και πολλοί από εσάς θα νιώσετε ότι είσαστε έτοιμοι να γυρίσετε σελίδα χωρίς να στεναχωριέστε. Φίλοι σας υποστηρίζουν και νιώθουν μαζί σας μεγάλη οικειότητα. Κάποια σχέδια για το εξωτερικό μπορεί και να βγουν άμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθείτε να ισορροπήσετε από ένα θέμα που σας απασχολεί. Ανο

Keywords
Τυχαία Θέματα