Νατάσσα Μποφίλιου: «Διάσημη; Εγώ;»

Είναι χαμηλών τόνων και αποποιείται τη δημοσιότητα.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, μιλώντας στο περιοδικό Glam, δήλωσε ότι δεν αισθάνεται καθόλου «celebrity»: «Αν Είναι δυνατόν! Μου φαίνεται αστείο…»! Όσο για την καριέρα της, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Δε με αφορά! Δε με αφορά καθόλου! Στο λέω μπέσα. Δεν μ’ έχει ποτέ απασχολήσει η επαγγελματική ή καλλιτεχνική μου καταξίωση. Ουδέποτε. Για μένα καταξίωση σημαίνει να τραγουδάω αυτά που  μου αρέσουν. Να υπάρχει κόσμος που να συγκινείται μαζί μου τα βράδια

και να συγκινούμαι κι εγώ μαζί του. Και να μπορώ να πληρώνω το νοίκι μου… Με ενδιαφέρουν μόνο αυτά. Και το βιοποριστικό στο τέλος. Δεν έχει περάσει ποτέ από το μυαλό μου η σκέψη να κάνω επιτυχία, να γίνω γνωστή, να γίνω διάσημη. Μου λένε καμιά φορά ‘τώρα που είσαι διάσημη…’ και νομίζω ότι μιλάνε για κάποιον άλλο, γιατί δεν έχω αισθανθεί ποτέ ότι είμαι κάτι».

Για το γεγονός ότι βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω της σχέση της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, η Νατάσσα Μποφίλιου δήλωσε: «Είχα μία ατυχή και δυστυχή συγκυρία να βρεθώ σε μία τέτοια κατάσταση. Δεν το συζητώ, ήταν για μένα κάτι εντελώς ξένο που μου δημιουργούσε πολύ παράξενη αίσθηση. Είχα σχέση με έναν ηθοποιό γνωστό, ήμασταν μαζί 9 μήνες κι εκείνος είχε κάποια σχέση με όλα αυτά… Με τα περιοδικά και με την τηλεόραση κλπ, κι ήταν κάτι που μου είχε έρθει απίστευτα ξαφνικά. Αλλά, πραγματικά, ήταν εξαιρετική η συμπεριφορά όλων προς το πρόσωπό μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα