Ο Έλληνας σύζυγος. Τι ζώδιο ήταν και τι έγινε

Ο Υδροχόος μας υποσχόταν κάθε μέρα και μια …καινούργια μέρα,

by Stazomeli

Η Ελληνίδα ονειρεύεται για σύζυγο έναν σεξουαλικό Σκορπιό, έναν σταθερό και αισθησιακό Ταύρο, ένα βασιλιά Λέοντα, ένα καθαρόαιμο αρσενικό Κριό, έναν απελευθερωμένο από κόμπλεξ Τοξότη και καταλήγει με…. τον τυπικό Έλληνα άντρα της ράτσας mammacamoukali και 5 κιλά μπυροκοιλιά!

Όλοι οι παραπάνω αχαλίνωτοι εραστές, μετατρέπονται σε πρώτης τάξεως κουβαλητές σακουλών σούπερ μάρκετ και σε τσακίρ κέφι η λέξη ‘’σεξ’’ τους θυμίζει κάτι και τους σχηματίζεται ένα αμυδρό, περίεργο χαμόγελο στο πρόσωπο, που σε κάνει

να αναρωτιέσαι εάν πραγματικά θυμήθηκαν τι σημαίνει ή εάν απλά κέρδισε η ομάδα τους… Μιλάμε για τέτοια όργια….

Λες και μια κακιά μάγισσα, άρπαξε από τα χέρια μας τον γλυκό και τρυφερό Καρκίνο και τον μετέτρεψε σε απόλυτα βαριεστημένο παλικάρι που τελικά δεν θέλει τίποτα περισσότερο από μια καλή ταινία στο DVD και λίγο…φαγάκι. Μα τι… ζητάει το γλυκό μου?

Ο χιουμορίστας Παρθένος, έπαψε πια να μας κάνει να γελάμε και να θαυμάζουμε το σπινθιροβόλο πνεύμα του και τώρα πια δεν ενδιαφέρεται παρά μόνο εάν βάλαμε στο πλυντήριο το λευκό του φανελάκι μαζί με τα σκούρα.

Ο υπερδραστήριος Δίδυμος, έπαψε να είναι πιο αδύνατος από εμάς, όπως τον γνωρίσαμε και τελευταία δείχνει περίπου….20 κιλά πιο βαρύς κι ασήκωτος.

Αμ ο Αιγόκερως! Κάποτε είχε αίγλη και ένα στάτους από δω μέχρι απέναντι… Ήταν να μην πιάσει την πρώτη πάνα στα χέρια του… και μετά εγένετο…. νταντά…

Ο Υδροχόος μας υποσχόταν κάθε μέρα και μια …καινούργια μέρα, μέχρι που κάπου στην πορεία βαρέθηκε και τον εαυτό του. Ενώ ο Ιχθύς είναι τελικά ο μόνος που παραμένει σταθερός στις … προεκλογικές του διακυρήξεις: ‘’κούκλα μου, ήμουν, είμαι και θα είμαι... ένα άλυτο μυστήριο….’’.

Keywords
Τυχαία Θέματα