«Λάθος αγάπες»; Όχι πια για την Έλενα Παπαρίζου!

Με την νέα της σχέση, η Έλενα Παπαρίζου διεκδικεί το δικαίωμά της στην ευτυχία - εξάλλου η ευτυχία είναι προσωπική απόφαση...

Η ιδιαίτερη χροιά της Έλενας τραγουδάει «Πάντα με λάθος αγάπες». Αυτό το τραγούδι είναι αφιερωμένο σε ένα κομμάτι της ζωής της που την πόνεσε ιδιαίτερα. Η πολύκροτη σχέση της με τον Τόνυ Μαυρίδη που κράτησε αρκετά αλλά πρέπει προς το τέλος να την ταλαιπώρησε, τώρα έχει τελειώσει. Αλλά, όταν τελειώνει κάτι, μακάρι να υπήρχε ένα αόρατο σφουγγάρι να σου σβήσει

το τραύμα και να μην υπάρχει. Αυτή είναι η μοίρα της ανθρώπινης υπόσταση, καμωμένη με πόνο και ανηφορικό δρόμο. Στο τέλος του δρόμου όμως και όταν πάρεις το μάθημά σου που σίγουρα πάντα σχετίζεται και με το κάρμα σου, πάντα κάτι καλό σε περιμένει.

Αντιπροσωπευτική Υδροχόος κράτησε για πολλά χρόνια μια σχέση που μπορεί κατά βάθος να μην της έκανε αλλά δεν ήθελε να προδώσει τις αρχές της που είναι η σταθερότητα και να φύγει πρώτη. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω που έχει δεν της επιτρέπει τέτοιες κινήσεις και την αναγκάζει να είναι προορισμένη μόνο για έναν άνθρωπο ακόμα και αν περνά δύσκολα.

Την κάνει επίσης προσκολλημένη σε οικογενειακές αρχές και πεποιθήσεις του τύπου ότι δεν είμαι αρκετή για κανέναν. Η Αφροδίτη της ανάδρομη, σε όψη μαζί με τον Κρόνο, ενέτεινε περισσότερο το συναίσθημα του φόβου, της απόρριψης και της προδοσίας. Η διάθεση για εξάρτηση μέσα στην προσωπική της σχέση έρχεται σε αντίθεση με την πύρινη και εξωστρεφή Σελήνη της που είναι στον Κριό και μπορεί να μας περιγράψει τελείως άλλο άνθρωπο. Περιγράφει την δική μας Έλενα που πήγε με τον τσαμπουκά της και την αξία της και κέρδισε στην Eurovision.

Τώρα ή Έλενα κατάφερε μέσω ενός άλλου ανθρώπου να σπάσει το φράγμα της ασπίδας της και ξαναερωτεύτηκε. Ό Έρωτας είναι η κινητήρια δύναμη των πάντων γιατί είναι αυτός που λύνει τα μέλη των Θεών και δαμάζει τις καρδιές των ανθρώπων, είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι. Άσχετα αν κρατάει πολύ ή λίγο. Είναι η δύναμη στην φύση και σου δίνει ενέργεια για πολύ καιρό. Ένας καλλιτέχνης την έχει μεγάλη ανάγκη για να έχει έμπνευση και δημιουργικότητα.

Μόλις έγινε αυτό, μπήκε και πάλι ακόμα πιο δυναμικά στον χώρο του τραγουδιού. Απελευθερωμένη από τα φαντάσματα του παρελθόντος, είναι έτοιμη να ξεκινήσει μια καινούργια σελίδα άγραφη και με νέο υλικό.

Πάντα μετά από μια μεγάλη καταιγίδα ένας υγιής άνθρωπος σηκώνεται και ξεκινάει με το κεφάλι ψηλά. Μέσα από αυτό το άρθρο ασχολούμαστε με το τώρα και δεν θα κάνουμε προβλέψεις για το πώς θα πάει η σχέση γιατί υπάρχει και ένας προσωπικός κανόνας που τα πάντα εξαρτώνται από αυτόν. Θέλουμε να της ευχηθούμε να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω και να ανανεωθεί, διώχνοντας τις ομίχλες του παρελθόντος. Μπράβο Έλενα προχώρα και διεκδίκησε την ευτυχία σου. Γιατί η ευτυχία είναι προσωπική απόφαση.

Διαβάστε επίσης:

-Ώρα Κρόνου για την Έλενα

Keywords
Τυχαία Θέματα