Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/10

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στον Τοξότη προτίθεται να μεταφέρει επί της γης την όρεξη της για μεγάλα «ανοίγματα», ταξίδια μεγαλεπήβολα σχέδια και... υπερβολές! Τέλος στο λίγο, ναι στο πολύ ή όπως λέει μια παροιμία «το πολύ μαζεύεται, το λίγο δεν απλώνει». Παράλληλα, ειδήσεις εντυπώσεις και παραστάσεις εναλλάσσονται αδιάκοπα, αφήνοντας την αίσθηση είτε μιας εύγευστης σαλάτας, είτε ενός κακόγουστου αχταρμά...


ΚΡΙΟΣ

«Πάλι μαθητές»

Δεν έχετε συνηθίσει

να είστε αδρανείς και αν κάτι σιχαίνεστε είναι να μην κάνετε τίποτα. Αυτή την εποχή με τον κυβερνήτη σας στον 9ο κάποιοι θα θελήσετε να διευρύνετε τις γνώσεις σας, να σπουδάσετε, να ετοιμάσετε μια πτυχιακή ή να προετοιμαστείτε για εξετάσεις. Παράλληλα, ο έρωτας αποτελεί καθημερινή λατρεία ενώ μια αισθηματική γνωριμία μπορεί να λάβει χώρα στο γραφείο ή το γυμναστήριο. Οι γεννημένοι του 1975 αποφύγετε να μπείτε εγγυητές.


ΤΑΥΡΟΣ

«Σε ρόλο ανακριτή»

Το μόνο πράγμα για το οποίο είστε διατεθειμένοι να δώσετε αγώνα είναι η διεύρυνση των οικονομικών σας πηγών. Συγχρόνως, η ανάγκη για σταθερότητα μεγαλώνει και πλέον περνάτε από εξονυχιστικό έλεγχο έναν ενδεχόμενο σύντροφο ή συνεργάτη. Αν και θα κουραστείτε για να επιτύχει μια συμφωνία, ωστόσο η προοπτική της μονιμότητας σας δίνει δύναμη. Οι γεννημένοι του 1963 εκπέμπετε ερωτικό s.o.s .


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Εγώ ή εμείς»

Οι επιθυμίες σας ανάβουν φωτιά μέσα στη σχέση σας και δεν ξέρετε πώς να τη σβήσετε. Συγχρόνως, ίσως νιώσετε ότι κάποια πράγματα γίνονται πίσω από την πλάτη σας και ότι κάποιοι εκφράζουν το θυμό τους προς το πρόσωπο σας με παθητική επιθετικότητα. Ωστόσο, με την Αφροδίτη στον 4ο θα αισθανθείτε ότι η μητέρα της ευτυχίας είναι η ψυχική ηρεμία. Οι γεννημένοι του 1961 θα γνωρίσετε νέα πράγματα αλλά θα δυσκολευτείτε να τα ακολουθήσετε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Νέα σχέδια»

Αυτήν την εποχή βλέπετε τον εαυτό σας στην οθόνη του μέλλοντος και αποφασίζετε να φυτέψετε νέους σπόρους στον επαγγελματικό τομέα για να δρέψετε τους καρπούς τους στο αύριο. Αν και με την Αφροδίτη στον 3ο οι άλλοι σας γλυκαίνουν τα αυτιά, εντούτοις νιώθετε ότι κάτι σας λείπει. Πράγμα φυσιολογικό, αν σκεφτείτε ότι η ευτυχία αποτελείται από πολλά κομμάτια. Οι γεννημένοι του 1982 αποφύγετε να πράξετε εν θερμώ.



ΛΕΩΝ

«Ξετυλίγοντας τα δώρα της ζωής»

Σήμερα, πραγματικά θα αισθανθείτε τι είναι απόλαυση! Ικανοποίηση, χαρά, έρωτας και ευτυχία σας ανεβάζουν στα ουράνια. Η Αφροδίτη στον 2ο αποτελεί έναν καλό οιωνό για τα οικονομικά σας και συγχρόνως γεμίζει το... ντεπόζιτο της καρδιά σας με αγάπη και εκτίμηση. Αναμφισβήτητα υπάρχουν ζόρια με γονείς και πεθερικά όμως θα τα ξεπεράσετε. Οι γεννημένοι του 1977 ίσως προβείτε σε μια αναγκαστική συγκατοίκηση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Πού ' ντο – πού ' ντο»

Βρίσκεστε σε αναζήτηση λύσεων από καταστάσεις που δείχνουν αδιέξοδο και όπως λέει και ένα ρητό «όποιος ψάχνει, βρίσκει». Ίσως μέλη της οικο

Keywords
Τυχαία Θέματα