Η αντίθεση Άρη-Δία: Τα ζώδια σε... αναμμένα κάρβουνα!

Πώς αναμένεται να επηρεάσει η συγκεκριμένη αντίθεση τα 12 ζώδια;


Η αντίθεση των δύο πλανητών σχηματίζεται με ακρίβεια στις 28 Οκτωβρίου αλλά η επιρροή της έχει αρχίσει να «μετράει» από.... τώρα.


Οι όψεις του Άρη με το Δία δίκαια κατατάσσονται στις πλέον πληθωρικές ενεργειακά, αφού έχουμε να κάνουμε με μια «σπίθα» που εύκολα εξελίσσεται σε πυρκαγιά, μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά. Το πρώτο λοιπόν «καμπανάκι» που ηχεί προειδοποιητικά, αναφέρεται σε οτιδήποτε εύφλεκτο μας περιβάλλει,

από τις καύσιμες ύλες ή μια... φλαμπέ σπεσιαλιτέ, μέχρι ένα θερμό ταπεραμέντο. Οι «παλικαριές» περισσεύουν με αυτού του είδους τις όψεις και μάλιστα μπορούν... άνετα να καταλήξουν σε μια γενικευμένη σύρραξη.

Έχουμε θέμα λοιπόν, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο, ιδιαίτερα σε περιοχές του πλανήτη, όπου η αντιπαράθεση μεταξύ δύο πλευρών είναι ήδη «θερμή» και όπου το όποιο ρίσκο θα δημιουργήσει, παρά θα λύσει προβλήματα.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, σε μια γενικά μίζερη καθημερινότητα κανείς δεν θα «χαλαστεί» από μια ηρωική πράξη προς μίμηση.

Κι ακόμη, σε δημιουργικό επίπεδο, η «επικεφαλίδα» της όψης είναι «μια αρχή-πρωτοβουλία που μπορεί να οδηγήσει σε μια λαμπρή επιτυχία».

Πολύ καλό ακούγεται αυτό, ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι δύο πλανήτες είναι μάλλον εχθροί της διάρκειας κι έτσι είναι προτιμότερο να μιλάμε για «διάττοντες αστέρες» ή «πυροτεχνήματα».

Επίσης καλός είναι ο ενθουσιασμός αλλά αν δεν έχεις τα προσόντα, η όποια προσπάθεια καταγράφεται τελικά ως γκάφα ή «πατάτα» κι ύστερα τρέχεις να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα!

Οι αθλητές πάντως, αλλά και γενικότερα όσες ή όσοι στοχεύουν σε μια μεγάλη επίδοση, ένα ρεκόρ που θα πιστοποιήσει την υπεροχή τους, περιμένουν πως και πως τέτοιες στιγμές.

Αλλά και οι απανταχού επιχειρηματίες, βλέπουν ως... ξερολούκουμο, την ευκαιρία για μια «μεγάλη μπάζα».



Συναισθηματικά και ερωτικά πάλι, είναι να... μην πάρεις μπρος! Γιατί τότε ο ενθουσιασμός συνδυασμένος με την άγνοια κινδύνου δημιουργούν καταστάσεις, που εξ αιτίας της εμφατικότητας τους είναι μάλλον χιλιοτραγουδισμένες:

«Μια φούντωση μια φλόγα έχω μέσα στην καρδιά», ή «Θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου» και βέβαια το άκρως αντιπροσωπευτικό «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ...»

Το πρόβλημα με ένα σχήμα Άρη-Δία είναι πάντα η απορρόφηση και η χρήση ενός ενεργειακού overdose, χωρίς να υπάρξουν παρατράγουδα. Και όσον αφορά τις γενικότερες εξελίξεις, σίγουρα προκαλεί ανησυχία η σχέση του άξονα Τοξότη-Διδύμων με τα μεταφορικά μέσα, αφού δεν θέλει και πολύ να ζήσουμε δυσάρεστες στιγμές, ύστερα από ένα θεαματικό δυστύχημα. Μια ανάλογη «ανάφλεξη» απειλεί και το πολιτικό σκηνικό, όπως επίσης και τους τομείς των media ή τον νομικό κλάδο. Από αυτά όμως έχουμε... χορτάσει πλέον και έχει ενδιαφέρον να δούμε... τι θα σκαρφιστούν τελικά οι δύο πλανήτες για να τραβήξουν την προσοχή μας.

Ας δούμε όμως πώς αναμένεται να επηρεάσει η συγκεκριμένη αντί

Keywords
Τυχαία Θέματα