Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/10

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Γενικό προφίλ

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο οι προτεραιότητες σας περιστρέφονται γύρω από οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, χωρίς οι συνθήκες να είναι πάντα οι ιδανικές. Παράλληλα, ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Τοξότη ανοίγοντας έναν νέο κύκλο συζητήσεων και προβληματισμών, ωστόσο το τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια... ειλικρίνειας! Το παρασκήνιο οργιάζει κι εσείς βέβαια θα πρέπει να έχετε το νου σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε καλλιτεχνικές και πολιτιστικές

δραστηριότητες.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο οι προτεραιότητες σας περιστρέφονται γύρω από οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, χωρίς οι συνθήκες να είναι πάντα οι ιδανικές. Παράλληλα, ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Τοξότη ανοίγοντας έναν νέο κύκλο συζητήσεων και προβληματισμών, ωστόσο το τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια... ειλικρίνειας! Το παρασκήνιο οργιάζει κι εσείς βέβαια θα πρέπει να έχετε το νου σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

«Μακριά από αμφίβολες δεσμεύσεις»

Η Σελήνη στον Καρκίνο ανοίγει την πόρτα της επικοινωνίας σε συγγενείς και ευνοεί ζεστές και τρυφερές στιγμές. Υπό τη σκιά του τετραγώνου Άρη – Ποσειδώνα θα πρέπει να αποφύγετε όπως ο διάολος το λιβάνι να εμπλακείτε σε κάποια οικονομική συμφωνία γιατί ίσως ανοίξετε το κουτί με τα χρέη. Πολλοί θα μάθετε εύκολα το ρυθμό του έρωτα και θα μπείτε στο χορό του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Το πορτοφόλι της χαράς»

Σήμερα, θα καταφέρετε να μαζέψετε το συγγενολόι σας, όχι επειδή κερδίσατε το λόττο, αλλά επειδή έχετε να τους προσφέρετε αγάπη, κέφι και ατελείωτο χιούμορ εντελώς δωρεάν. Από την άλλη, υπάρχει μια ροπή προς απιστίες και ατασθαλίες, ιδιαίτερα αν το αντικείμενο το πόθου σας δείχνει να είναι ένα πρόσωπο που η τιμή και η υπόληψή του είναι πολύ σημαντικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Κάτι μου λέει πως...»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ό, τι και να κάνετε το κάνετε με οδηγό το ένστικτό σας που για εσάς είναι αλάνθαστο. Παράλληλα, πρόσωπα που σας ασκούν μια επιρροή ίσως σας παρακινήσουν να κάνετε πράγματα που θα είναι λανθασμένα. Τουλάχιστον, αν είναι να κάνετε λάθη, ας είναι τα δικά σας και όχι αυτά που ακολουθούν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες κάποιων άλλων.

ΛΕΩΝ

«Φως στο σκοτάδι»

Τα συναισθήματά σας χτυπούν ασταμάτητα την πόρτα σας και εσείς τελικά αποφασίζετε να τα ακούσετε και να τα αφήσετε να βγουν έξω. Ακόμα και αν στην αρχή δεν νιώσετε πολύ όμορφα, θα καταλάβετε ότι δεν πρέπει να γυρίσετε πίσω αλλά να βάλετε φωτιά στα φρένα και να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο. Δεν χρειάζεται να πείτε ψέματα για να πετύχετε κάτι στα αισθηματικά σας, απλά μην είστε αφοπλιστικά ειλικρινείς σε άτομα που δεν μπορούν να αντέξουν την αλήθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Η λιακάδα της φιλίας»

Σήμερα, έχετε ανάγκη από οικειότητα και ίσως αναζητήσετε φίλους και γνωστούς με τους οποίους έχετε χαθεί. Μια πρόταση

Keywords
Τυχαία Θέματα