Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 7/10 έως 13/10 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη



ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου από το Ζυγό με το Δία στους Διδύμους δίνει ελπίδες για τις επαφές σας που μάλλον θα είναι καλύτερες και αποδοτικότερες. Αν θέλετε να προβληθείτε, η περίοδος δεν είναι άσχημη αλλά πρέπει να κάνετε πολύ προσεκτικές κινήσεις γιατί ο Ουρανός στο ζώδιό σας μπορεί να εντείνει τη φυσική σας ροπή προς την επιθετικότητα.

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα υπάρξει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να κερδίσετε περισσότερα από την καθημερινή

σας δουλειά. Ωστόσο, η όψη της με τον Ουρανό μπορεί να σας εξωθήσει στο να αδειάσετε την καρδάρα με το γάλα μόλις τη γεμίσετε γι αυτό να είστε προσεκτικοί και να φιλτράρετε αυτά που θέλετε να πείτε ή να κάνετε μέσα από τη λογική σας.

Προσέχετε για να έχετε: Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα ενέχει το στοιχείο της ταλαιπωρίας ή της πλάνης, κυρίως για τα Κριάρια των πρώτων ημερών.

Κρατάμε το καλό: Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα τείνει να γίνει πιο θετική για εσάς. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στην Παρθένο, το ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σας και σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα. Το πάθος σας βγαίνει στην επιφάνεια και οι αισθήσεις παίρνουν τον πρώτο ρόλο! Αξιοποιείστε τις περιστάσεις για να περάσετε καλά, μιας και σας χρειάζεται λίγη διασκέδαση και αισθησιασμός. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Κρόνος που βρίσκεται πλέον στο Σκορπιό, θα βάλει στο στόχαστρο τις σχέσεις σας και θα βγάλει στην επιφάνεια τα κακώς κείμενά τους. Λίγη ανανέωση, θα τη βοηθήσει να συντηρηθεί.

Το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία είναι θετικό για τις δουλειές και τις οικονομικές σας υποθέσεις, που σημαίνει ότι πρέπει να αξιοποιήσετε αυτή την εβδομάδα για να προωθήσετε σχέδια που είχαν μείνει αναξιοποίητα.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης μπαίνει την Κυριακή στον Τοξότη, θέση από την οποία μπορεί να σας προκαλέσει ψυχική αναστάτωση ή να ανεβάσει τη λίμπιντό σας. Αποφασίστε πώς θα τον εκφράσετε.

Κρατάμε το καλό: Κάποια ευχάριστη έκβαση σε μια υπόθεση ενός παιδιού σας ή μια ευκαιρία να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας, θα σας δώσει χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο του Ήλιου από το Ζυγό με το Δία από τους Διδύμους είναι θετικό για τις αισθηματικές σας υποθέσεις και, γενικότερα, για τις σχέσεις σας. Αυτή η εβδομάδα εγκυμονεί περισσότερες χαρές και απολαύσεις, πιο επιτυχημένα φλερτ, πιο ευχάριστες εξελίξεις. Επίσης, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας ή να προωθήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες.

Η Αφροδίτη από την Παρθένο μπορεί να σας βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του χώρου σας. Οι όψεις της με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό διευκολύνουν να κάνετε μια μεγάλη βουτιά σε συναισθήματα και καταγραφές που σχετίζονται με το οικογενειακό σας περιβάλλον και να κάνετε κάτι για να αλλάξετε τα κακώς κείμενα.

Προσέχετε για να έχετε: Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη την Κυριακή και το

Keywords
Τυχαία Θέματα