Ο Άρης στον Τοξότη και ποιές ενεργειακές αλλαγές θα φέρει σε κάθε ζώδιο

Ο Άρης μας δείχνει με ποιο τρόπο δαπανάμε την ενέργειά μας και επίσης αποκαλύπτει την σεξουαλική μας ορμή: Μπαίνει στον Τοξότη στις 7/10 όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 16/11.

Ο Άρης μας δείχνει με ποιο τρόπο δαπανάμε την ενέργειά μας και επίσης αποκαλύπτει την σεξουαλική μας ορμή: Μπαίνει στον Τοξότη στις 7/10 όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 16/11.

Ο Άρης

θα μπει στον Τοξότη στις 7/10 και θα παραμείνει μέχρι και τις 16/11. Είναι ο πλανήτης που δείχνει με ποιο τρόπο δαπανάμε την ενέργειά μας και επίσης αποκαλύπτει την σεξουαλική μας ορμή. Στον Τοξότη που είναι το ζώδιο της φωτιάς και της δράσης, θα δούμε τα πράγματα και τα γεγονότα να κινούνται γρήγορα. Σίγουρα, θα δημιουργήσει την τάση για νέα ξεκινήματα και πρωτοπόρα επιτεύγματα τα οποία θα κατορθωθούν σε μικρό χρονικό διάστημα. Η φιλοσοφία και γενικά η αντίληψη για τη ζωή θα γίνει πιο πλατιά, αφού τα άτομα θα είναι πιο εύκολο αυτήν την περίοδο να διαχειριστούν ανώτερες ιδέες σε συνδυασμό με θρησκευτικές πεποιθήσεις, χωρίς να σημαίνει ότι θα δεν υπάρξει φανατισμός και έντονος πατριωτισμός για ιδεολογίες και αρχές από μάζες ατόμων. Ψυχραιμία λοιπόν!

ΚΡΙΟΣ

Θα γίνετε μαχητές ιδεών και φιλοσοφιών. Θα περάσετε πολύ δυνατά στην αντίπερα όχθη και θα γίνετε δημιουργοί μιας καινούργιας ιδέας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν και θα έχετε μεγαλύτερες ευκαιρίες και από το εξωτερικό αλλά και από συνεργάτες που θα σας δώσουν τις δυνατότητες να εξελιχθείτε και να απεξαρτηθείτε από καταστάσεις που δεν σας πηγαίνουν. Μπορεί να αποφασίσετε να πάρετε μια γνώση αλλά θέλετε να είσαστε αυτοδίδακτοι. Θεωρίες φιλοσοφίας και θρησκευτικές απόψεις μπορεί να σας φανατίσουν. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μεγάλο δυναμισμό και θα ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα πολύ πρωτότυπη και πρωτοπόρα. Η εφευρετικότητα είναι πολύ πιθανή και θα σας βοηθήσει να σπάσετε κάποιους κώδικες οι οποίοι σας είναι αφόρητοι μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν. Το ερωτικό σας ταμπεραμέντο θα είναι πολύ δυνατό και ίσως κατακτήσετε έναν Τοξότη.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα γίνετε δραστήριοι και υπερβολικά επιθετικοί. Μπορεί να διαχέετε για λίγο την ενέργειά σας στους άλλους αλλά τουλάχιστον θα έχετε ανθρωπιστικά κίνητρα. Θρησκευτικές και φιλοσοφικές θεωρίες θα σας συγκινήσουν και θα πέσετε με ευκολία στα δίχτυα ενός Τοξότη εξαιτίας κυρίως της προσωπικότητάς του. Είστε πάντως έτοιμοι για όλα. Αφού θα ξεφύγετε από την μίζερη καθημερινότητά σας, όπως την αποκαλείτε, και θα κάνετε πράγματα που δεν είσαστε και πολύ προγραμματισμένοι για αυτά, όπως ταξίδια και επαφές με άτομα από το εξωτερικό. Μια νέα γνώση θα σας γοητεύσει και θα προσπαθήσετε να κάνετε συνεργασία με άτομα που έχουν διαφορετικές απόψεις από εσάς. Θα απελευθερωθείτε σεξουαλικά και θα γίνετε περισσότερο απαιτητικοί σε αυτό το θέμα. Τα χρήματα των άλλων και η διασφάλιση ή η διαχείρισή τους θα σας δώσει έναυσμα να ασχοληθείτε και με επενδύσεις, είτε εδώ είτε στο ε

Keywords
Τυχαία Θέματα