Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 22/7 έως 28/7 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη



ΚΡΙΟΣ

Από αυτή την εβδομάδα οι ταλαιπωρημένοι Κριοί του πρώτου δεκαημέρου θα είστε πιο ήρεμοι αλλά η διαδρομή για να φθάσετε στην αποδοχή των καινούργιων δεδομένων και στο να ηρεμήσετε, είναι ακόμη μεγάλη και πιθανώς σκληρή. Ωστόσο, τουλάχιστον ο Άρης δεν θα σχηματίζει πλέον αντίθεση με τον Ήλιο σας ενώ ο Ήλιος που μπαίνει στο Λέοντα θα ρίχνει το Φως της ελπίδας στο

δεκανό σας.

Με τον Ήλιο στο Λέοντα και τον Ερμή από το ίδιο ζώδιο να κινείται ανάδρομα και να σχηματίζει εξάγωνο με το Δία και τρίγωνο με τον Ουρανό, μπορείτε να περιμένετε ανανεωτικές, επιβεβαιωτικές και –φυσικά- ευχάριστες εξελίξεις στις ερωτικές σας υποθέσεις, ιδιαίτερα εσείς που θέλετε να φλερτάρετε και να ενδώσετε σε περιπέτειες μεγάλης έντασης, αδιαφορώντας για τη διάρκειά τους.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη στο Ζυγό να προσέχετε την τάση σας για ανταγωνισμούς γιατί μπορεί να εμπλακείτε σε καβγάδες με τους συντρόφους σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι από τις 30 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απριλίου.

Κρατάμε το καλό: Οι μέρες αυτές είναι καλές για διακοπές καθώς φαίνεται ότι τα ταξίδια σας θα είναι πλαισιωμένα από ερωτικές περιπέτειες, φλερτ και αρκετή διασκέδαση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν οι υποχρεώσεις σας επιβάλλουν να παραμείνετε στις δουλειές σας, θα κουραστείτε πολύ καθώς δεν θα αποφύγετε τις εντάσεις και τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Επίσης, θα είναι δύσκολο να συντηρήσετε ένα πρόγραμμα καθώς θα υπάρχουν ανατροπές, παρεξηγήσεις, ακυρώσεις στα ραντεβού σας. Με λίγα λόγια, θα αναλάβετε πολλές ευθύνες και πιθανώς κάποιες από αυτές να είναι δυσβάσταχτες για τις αντοχές σας αλλά το θετικό είναι ότι δεν αποκλείεται να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις. Ο Δίας και η Αφροδίτη που βρίσκονται στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, μπορεί να αυγατίσουν τα έσοδά σας ή να σας φέρουν τη λύση σε κάποιο οικονομικό σας πρόβλημα ως το μάνα εξ' ουρανού.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη στο Ζυγό πρέπει να προσέχετε τα εγκαύματα από τον Ήλιο, τις ηλιάσεις, τις εμπύρετες αδιαθεσίες. Να κινείστε περισσότερο και, γενικότερα, να προστατεύετε την υγεία σας.

Κρατάμε το καλό: Με τον Ήλιο στο Λέοντα θα ήταν καλό να εστιαστείτε στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο για να διασκεδάσετε και να περάσετε ευχάριστες, καλοκαιρινές στιγμές με την οικογένειά σας. Ιδανικά, θα μπορούσατε να ξεκλέψετε λίγες ημέρες για να πάτε διακοπές και επί τη ευκαιρία να αποστασιοποιηθείτε από τη δουλειά και τις εντάσεις της.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την είσοδο του Ηλίου στο Λέοντα τα μυαλά σας θα ξεφύγουν εντελώς από τη ρουτίνα καθώς όλα σας στρέφουν στα ταξίδια, τους έρωτες, τη διασκέδαση, το σεξ. Η Αφροδίτη και ο Δίας βρίσκονται στο ζώδιό σας και σας δίνουν το προβάδισμα στις σχέσεις, κυρίως τις ερωτικές.

Ωστόσο, οι συνθήκες είναι αρκετά καλές ακόμη και για διαπραγματεύσεις, πράγμα σπάνιο δεδομένου του γεγονότος ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος. Αν τύχει τα συζητήσετε θέματα για δουλειές,

Keywords
Τυχαία Θέματα