Οι σχέσεις των Λεόντων με τα 12 ζώδια

Με ποια ζώδια ταιριάζουν οι Λέοντες;


Η ερωτική ταυτότητα των Λεόντων

Γεννημένοι αυτοκράτορες φοράτε το στέμμα της υπερηφάνειας και απολαμβάνετε την ερωτική σας υπεροχή στον επιβλητικό σας θρόνο που έχει την πρωτοκαθεδρία στο βασίλειο του έρωτα.

Στολισμένοι με τα κοσμήματα της γενναιοδωρίας και της εγκαρδιότητας, κερδίζετε πάντα τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγάπη και τον έρωτα ενώ γεννημένοι βασιλιάδες κατέχετε το υπέρτατο στέμμα της ερωτικής δύναμης και αίγλης.

Σας

αρέσει να είστε ερωτευμένοι, να φλερτάρετε με πάθος, να διεκδικείτε και να κατακτάτε ένα ταίρι το οποίο να είναι άξιο του θαυμασμού σας και μπορεί να εδραιώσει την αίσθηση της σταθερότητας που διαπερνά το είναι σας.

Έχετε το ταλέντο να κάμπτετε τις αντιστάσεις των άλλων, να τους υποτάσσετε στα θέλω σας και να σας καταθέτουν φόρους τιμής, εκτίμησης και αναγνώρισης. Περήφανοι και μεγαλόψυχοι πάντα θα ανταποδώσετε και θα εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας, θα ανταμείψετε και θα χαρίσετε δώρα.

Το κέντρο της σχέσης γύρω από το οποίο τα πάντα περιστρέφονται, είναι το φιλόδοξο, ακτινοβόλο και περήφανο εγώ σας. Με αγέρωχο ύφος, ναρκισσιστικό πάθος, βασιλική έπαρση και την άνευ όρων επιθυμία να ξεχωρίζετε, πετυχαίνετε να δεσπόζετε και να κρατάτε τα σκήπτρα της αήττητης λάμψης και δημιουργικότητας.

Χάρη στην εξουσία που εξασκείται παίρνετε πάντα τη μερίδα του ...λέοντος στον έρωτα, τις απολαύσεις, τις διασκεδάσεις. Η υπερβολή , η πολυτέλεια και η λάμψη είναι βασικά γνωρίσματα ενός βασιλιά, όπως ο Ήλιος που κινείται με το χρυσό άρμα του στο ανάκτορο του έρωτα, της ηδονής και της επιθυμίας και το κυριεύει.

Φυσικά, είστε προορισμένοι για να δημιουργείτε εντύπωση και στον σεξ, το οποίο με έναν Λέοντα παίρνει μυθικές διαστάσεις και αποτελεί μια ανεπανάληπτα θεσπέσια γιορτή στην οποία ο Ήλιος ανατέλλει δηλώνοντας απερίφραστα και περήφανα ότι είστε ερωτευμένοι.

Ας δούμε όμως πως «δένετε» με κάθε ζώδιο χωριστά.

Με Κριό

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Άρη ο Θεός του Πολέμου που αντιπροσωπεύει την αρχή της δράσης και της ορμής. Η πύρινη του φύση, του δίνει έμπνευση και τον ωθεί σε ένα αγώνα αφ' ενός πρόκλησης και αφ' ετέρου ικανοποίησης των στόχων και των επιθυμιών του.

Ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος βρίσκεται σε θέση έξαρσης στο ζώδιο του Κριού τονίζοντας την πανίσχυρη συνύπαρξη και την δυναμική σύζευξη μεταξύ ενός Κριού και ενός Λέοντα. Ο εκπρόσωπος Κριός γνωρίζει πως να σας κατακτήσει και να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σας με την άνευ όρων εκτίμηση και τον ανοιχτό θαυμασμό του.

Αμφότεροι γεννημένοι για να βρίσκεται πρώτοι μεταξύ πρώτων ανεβαίνετε μαζί τα σκαλοπάτια της επιτυχίας, της ηγεσίας και της ζωής. Ο ορμητικός ενθουσιασμός του ενός και η αποφασιστική φιλοδοξία του άλλου σας θέτουν πρωταγωνιστές ενός έρωτα γεμάτο ζωντάνια, χαρά και πρωτεία.

Με Ταύρο

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και σταθερό. Ως γνήσιο παιδί της Αφροδίτης αγαπά την ομορφιά, την τ

Keywords
Τυχαία Θέματα