Οι 30 Λέοντες- Η ανάλυση των μοιρών του ζωδίου

Οι 30 μοίρες του Λέοντα και οι ιδιότητές τους

Κάθε Λέων κι η...μοίρα του! Έτσι τουλάχιστον διατείνεται η αστρολογική παράδοση που δίνει ξεχωριστές ιδιότητες σε κάθε μια από τις 30 μοίρες του ζωδίου. Και με βάση την θέση του Ήλιου, προβλέπονται τα εξής:

0-1 Λέοντα

Προικισμένοι με το χάρισμα της διεισδυτικότητας και της ασίγαστης δύναμης φτάνετε σε υψηλούς στόχους και είστε αγαπητοί σε όλους. Η τύχη συνοδεύει κάθε αποφασιστική σας κίνηση.

1-2 Λέοντα

Ιδιαίτερα τυχερά άτομα, που επαγγελματικά προσανατολίζεστε σε τομείς που σχετίζονται με είδη πολυτελείας, μόδα, αρώματα

και τα συναφή.

2-3 Λέοντα

Η αθωότητα των συναισθημάτων, η τιμιότητα και η ευθύτητα είναι αξιοσημείωτα στοιχεία της προσωπικότητας σας. Έχετε την τάση να ασχοληθείτε με επιστήμες που ερευνούν την εξέλιξη της γης ή την μετεωρολογία.

3-4 Λέοντα

Τυχεροί και οξυδερκείς είστε υπερβολικά προκλητικοί στο κατεστημένο και στα παραδοσιακά συστήματα. Αναζητάτε νέους ορίζοντες και έχετε πλατιά θεώρηση της ζωής.

4-5 Λέοντα

Αγαπάτε τη δικαιοσύνη και την αλήθεια και επαναστατείτε απέναντι στην υποκρισία και την αδικία. Παράλληλα με σοβαρότητα και υπομονή κυνηγάτε τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς σας στόχους.

5-6 Λέοντα

Πρόσωπα με καλή καρδιά, ευγενικά και συγκροτημένα, είστε περιζήτητοι στις παρέες και πετυχαίνετε τις πιο παράδοξες επιδιώξεις σας.

6-7 Λέοντα

Έχετε έντονη προσωπικότητα και δεν αφήνετε κανένα ασυγκίνητο. Συνάμα, χαρακτηρίζεστε για την επιείκεια σας και έχετε επίγνωση των προσόντων αλλά και των αδυναμιών σας.

7-8 Λέοντα

Άτομα κινητικά και δημιουργικά, κάνετε έντονη την παρουσία σας στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Συχνά δείχνετε έλλειψη μέτρου στον προφορικό αλλά και γραπτό λόγο.

8-9 Λέοντα

Είστε εργατικοί, υπομονετικοί, έχετε αναπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής δικαιοσύνης και είναι πιθανό να διαπρέψετε ως όργανο του νόμου.

9-10 Λέοντα

Μαγνητική προσωπικότητα, με έντονη διαίσθηση, ισχυρή θέληση και ψυχική μεγαλοσύνη, χαίρετε εκτίμησης και υπόληψης από το κοινωνικό σύνολο.

10-11 Λέοντα

Καλλιτεχνική φύση, που σας διακρίνει η ακατάβλητη αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός. Αναπτύσσετε ηγετικές τάσεις με απώτερο σκοπό να προσφέρει στην ανθρωπότητα.

11-12 Λέοντα

Γεννημένοι με κριτικό ένστικτο, αμφισβητείτε ιδέες και αξίες ενώ παράλληλα διακρίνεστε για το επιχειρηματικό του ταλέντο.

12-13 Λέοντα

Είστε χαρισματικοί και ξεχωρίζετε για την ευστροφία, την αντίληψη και τη φιλομάθεια σας.

13-14 Λέοντα

Είστε ευγενικοί, ευσεβείς και επίμονοι, ικανοί να ανυψωθείτε κοινωνικά και να αντιμετωπίσετε με σθένος κάθε δυσκολία.

14-15 Λέοντα

Η εμφάνιση σας είναι εντυπωσιακή και γοητεύετε τους πάντες. Έχετε μεγάλη δόση αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης στον εαυτό σας και θέλετε να κρύβετε τις αδυναμίες σας.

15-16 Λέοντα

Προικισμένοι με θάρρος, ευστροφία και νοητική ευλυγισία είστε αήττητοι απέναντι σε κάθε εμφανιζόμενη

Keywords
Τυχαία Θέματα