Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2014: Τοξότης

Μόλις απελευθερωθείτε από ότι σας πιέζει, νέες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στον ορίζοντα: Τολμήστε να ρισκάρετε και δεν θα χάσετε

Τοξότης

Κάρτα XVI Πύργος

Βουτιά στο άγνωστο

Γενικά: Το 2014 είναι μια χρονιά που θα δείτε τα πράγματα με έναν καινούργιο τρόπο. Πιθανόν κάποιο γεγονός που έχει ήδη συμβεί να σας απασχολήσει ξανά. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε. Μόλις απελευθερωθείτε από ότι σας πιέζει, νέες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στον ορίζοντα.

Αισθηματικά: Μακροχρόνια προβλήματα τα οποία

προσπαθούσατε να αγνοήσετε, έρχονται στην επιφάνεια. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την εμπειρία ενός ταρακουνήματος που τα αποτελέσματά του θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα το αντιμετωπίσετε. Οι αδέσμευτοι θα περπατήσετε σε νέα μονοπάτια και θα πειραματιστείτε με καινούργια πρόσωπα.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Στον επαγγελματικό τομέα, πολλά από αυτά που σας έδιναν ασφάλεια και στήριξη, δεν θα υφίστανται πλέον. Οτιδήποτε όμως σας σοκάρει είναι ένα ουσιαστικό βήμα για κάτι καλύτερο. Τολμήστε να ρισκάρετε και δεν θα χάσετε. Στον οικονομικό τομέα βρίσκετε ξαφνικά τη σωστή λύση σε ένα πρόβλημα που έμενε άλυτο για μεγάλο διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα