Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2014: Ταύρος

Το 2014 είναι μια εσωστρεφής περίοδος της ζωής σας, στη διάρκεια της οποίας θα προσπαθήσετε να διακρίνετε ποιοι πραγματικά είσαστε, τι θέλετε και πως μπορείτε να το αποκτήσετε

Ταύρος

Κάρτα IX Ερημίτης

Ακολουθήστε τη φωνή της διαίσθησης

Γενικά: Το 2014 είναι μια εσωστρεφής περίοδος της ζωής σας, στη διάρκεια της οποίας θα προσπαθήσετε να διακρίνετε ποιοι πραγματικά είσαστε, τι θέλετε και πως μπορείτε να το αποκτήσετε. Για το λόγο αυτό απομακρύνεστε από τη φασαρία και κάθε τι επιφανειακό. Η επαφή σας με τον εξωτερικό κόσμο προϋποθέτει σεβασμό και κοινές διανοητικές δραστηριότητες.

Αισθηματικά:

Χρειάζεστε χρόνο για τον εαυτό σας. Οι δεσμευμένοι κάνετε την ενδοσκόπησή σας και αποφασίζετε τι είναι αληθινά σημαντικό για σας. Ακολουθήστε τη φωνή της διαίσθησής σας. Οι αδέσμευτοι αναζητάτε μια ώριμη σχέση που να έχετε τη δυνατότητα να είστε και μαζί και μόνοι.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Διανύετε μια περίοδο σημαντικών αλλαγών και αποφάσεων. Για να αποφασίσετε σύμφωνα με τις πραγματικές σας ανάγκες είναι σκόπιμο να μην ανακοινώνετε τις σκέψεις και τα σχέδια σας σε φίλους και συνεργάτες. Τυχόν δυσκολίες, μακροχρόνια θα αποβούν προς όφελος σας. Στον οικονομικό τομέα να άτομο από το κοντινό σας περιβάλλον με περισσότερη πείρα και γνώσεις από εσάς θα σας προσφέρει χρήσιμες συμβουλές.

Keywords
Τυχαία Θέματα