Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2014: Ζυγός

Το 2014 καλείστε να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας: Μετρήστε προσεκτικά τα βήματα σας πριν κινηθείτε, αποφύγετε τις ακρότητες και τα πισωγυρίσματα.

Ζυγός

Κάρτα ΧΙV Εγκράτεια

Συνειδητές επιλογές

Γενικά: Το 2014 είναι μια περίοδος που καλείστε να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας και να δράσετε κάνοντας συνειδητές επιλογές. Είναι θεμιτό να μετρήσετε προσεκτικά τα βήματα σας πριν κινηθείτε να σκεφτείτε πριν πράξετε, να εξετάσετε μια κατάσταση προτού δεσμευτείτε ή πάρετε αποφάσεις. Να αποφύγετε τις ακρότητες και τα πισωγυρίσματα.

Αισθηματικά: Οι συγκρούσεις και οι δυσαρμονίες

εξομαλύνονται και οι σχέσεις αναθερμαίνονται. Οι δεσμευμένοι με τη θετική σας διάθεση αντιμετωπίζετε κάθε διαφωνία που δημιουργείται με χιούμορ και έτσι η επικοινωνία σας είναι καλύτερη από ποτέ. Χαίρεστε να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας δίπλα στο σύντροφο σας. Για τους αδέσμευτους μια φιλική σχέση εξελίσσεται σε ερωτική.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Η δημιουργικότητα σε συνδυασμό με την όρεξ'η σας για εργασία προοιωνίζουν μια αρμονική επαγγελματική ατμόσφαιρα που ούτε σας εξαντλεί, ούτε μένετε άπραγοι. Είναι μια δυναμική ανάπαυλα η οποία αποτελεί τη βάση για μια αποτελεσματική δράση. Στον οικονομικό τομέα αντιμετωπίστε τις εκκρεμότητές σας με πρόγραμμα και σύνεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα