Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2014 – Αριθμός 7

Το 2014 είναι ένα έτος ενδοσκόπησης. Θα έχετε την τάση να αποφεύγετε τις κοινωνικές υποχρεώσεις

Για να βρείτε ποιο νούμερο πρέπει να διαβάσετε για τις προβλέψεις Αριθμολογίας που σας αφορούν για το 2014, προσθέστε την ημέρα και το μήνα γεννήσεως σας με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους 2014 (δηλαδή το 7) - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί 14 Μαρτίου προσθέστε την ημέρα και το μήνα γέννησης σας (14+3) με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους (7), 14+3+7=24 . Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 24 σε μονοψήφιο 2+4=6, Το 6 είναι το προσωπικό σας έτος

για το 2014.

Αν το προσωπικό σας έτος είναι το 7

Το 2014 είναι ένα έτος ενδοσκόπησης. Κύρια ασχολία σας θα είναι η εσωτερική σας ανάπτυξη. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις δεν θα σας είναι τόσο ευχάριστες και θα προφασίζεστε χίλιους λόγους για να τις αποφεύγετε.

Στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί να προσπαθήσετε για να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν αυτό που πιστεύετε ή αυτό που αισθάνεστε. Στον τομέα της επικοινωνίας, η ενδοστρέφεια δεν βοηθά.

Στον οικονομικό τομέα η αδυναμία σας στον τομέα της διαχείρισης είναι εμφανής. Χτυπάει καιρό το καμπανάκι για σωστή χρήση των οικονομικών σας πόρων. Μην αδιαφορείτε.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι ότι σπείρατε τα προηγούμενα χρόνια θα θερίσετε, πράγμα που μπορεί να είναι καλό ή κακό ανάλογα με την κατάσταση που υπάρχει στην προσωπική σας ζωή. Οι μοναχικές καρδιές ευνοείστε για κρυφούς δεσμούς ή για απαγορευμένες σχέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα