Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2014 – Αριθμός 1

Το 2014 είναι έτος δράσης: Οτιδήποτε ξεκινήσει φέτος, θα έχει επιπτώσεις στα επόμενα 9 έτη!

Για να βρείτε ποιο νούμερο πρέπει να διαβάσετε για τις προβλέψεις Αριθμολογίας που σας αφορούν για το 2014, προσθέστε την ημέρα και το μήνα γεννήσεως σας με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους 2014 (δηλαδή το 7) - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί 14 Μαρτίου προσθέστε την ημέρα και το μήνα γέννησης σας (14+3) με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους (7), 14+3+7=24 . Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 24 σε μονοψήφιο 2+4=6, Το 6 είναι το προσωπικό σας έτος για

το 2014.

Αν το προσωπικό σας έτος είναι το 1

Το 2014 είναι έτος δράσης. Εξετάστε προσεκτικά κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί γιατί οτιδήποτε ξεκινήσει φέτος, θα έχει επιπτώσεις στα επόμενα 9 έτη.

Στα επαγγελματικά σας αλλάζεται νοοτροπία. Απομακρύνεται από τη ζωή σας άτομα και καταστάσεις που δεν συμβαδίζουν με τα σχέδιά σας και προβάλλετε δυναμικά τον εαυτό σας.

Στον οικονομικό τομέα αναμένονται αλλαγές και διακυμάνσεις. Αποφύγετε περιττές δαπάνες, γιατί το χρήμα όσο εύκολα έρχεται άλλο τόσο εύκολα φεύγει.

Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να αποφασίσετε τι θέλετε εσείς από το σύντροφό σας και όχι τι σας προσφέρει εκείνος. Οι ελεύθεροι δείχνετε αμέσως το ενδιαφέρον σας, αλλά αν συναντήσετε αδιαφορία εύκολα αλλάζετε «στόχο». Ευνοούνται γνωριμίες σε ταξίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα