Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2014 – Αριθμός 3

Η ρουτίνα δεν ταιριάζει στη ζωή σας. Το 2014 διασκεδάστε με τις χαρές που προσφέρει η καθημερινότητα

Για να βρείτε ποιο νούμερο πρέπει να διαβάσετε για τις προβλέψεις Αριθμολογίας που σας αφορούν για το 2014, προσθέστε την ημέρα και το μήνα γεννήσεως σας με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους 2014 (δηλαδή το 7) - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί 14 Μαρτίου προσθέστε την ημέρα και το μήνα γέννησης σας (14+3) με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους (7), 14+3+7=24 . Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 24 σε μονοψήφιο 2+4=6, Το 6 είναι το προσωπικό σας

έτος για το 2014.

Αν το προσωπικό σας έτος είναι το 3

Το 2014 δώστε χρώμα στη ζωή σας. Απολαύστε τους φίλους σας και διασκεδάστε με τις χαρές που προσφέρει η καθημερινότητα. Η ρουτίνα δεν ταιριάζει στη ζωή σας.

Στα επαγγελματικά σας θα μπορέσετε εύκολα να πείσετε τους άλλους και να τους κάνετε να αποδεχτούν τις απόψεις σας. Μια αναγνώριση ή μια προαγωγή στην εργασία σας προοιωνίζει ένα ευνοϊκό μέλλον.

Στον οικονομικό τομέα μην χαλαρώνετε ούτε στιγμή και μην προβαίνετε σε έξοδα εντυπωσιασμού. Αντιθέτως κινηθείτε με ρεαλισμό και πρακτικότητα.

Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι προσέξτε μην παρασυρθείτε και μετά χτυπάτε το κεφάλι σας. Οι φίλοι θα είναι ένα πολύτιμο στήριγμα. Για σας τους ελεύθερους παρά την αυξημένη γοητεία σας, οι νέες γνωριμίες θα αποδειχτούν σαπουνόφουσκές.

Keywords
Τυχαία Θέματα