Ερωτικά Tips για όλα τα ζώδια από 19/9 έως 21/9

Διαβάστε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα για τα ερωτικά σας μέχρι την Φθινοπωρινή Ισημερία!

ΚΡΙΟΣ

Από το κλείσιμο που νιώθετε, θα κάνετε έναν απολογισμό των συναισθημάτων σας και θα βγάλετε κάποια συμπεράσματα για σας -αυτό μέχρι και την Πέμπτη- γιατί μετά θα βγείτε από το καβούκι σας και θα νιώσετε απελευθερωμένοι από όλους και από όλα. Πάντως θα έχετε ερωτική εξομολόγηση εφ' όλης της ύλης, ίσως από ένα Λιοντάρι, Ζυγό ή Τοξότη.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε περίεργα. Από την μια, σας έχει βγει μια μεγάλη ένταση και νιώθετε κουρασμένοι και ίσως και θυμωμένοι, μπορεί και με άλλα θέματα (κι όχι μόνο ερωτικά) και ίσως να την πληρώσουν και οι δικοί σας άνθρωποι. Η σχέση με Σκορπιό πάντα σας καίει και σας ενδιαφέρει, αλλά μερικές φορές σας πιέζουν οι καταστάσεις. Από την άλλη, μέσα σας νιώθετε μεγάλη ερωτική δημιουργία και αυτό θα το εκφράσετε πιο εύκολα από την Παρασκευή και μετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπαίνετε πλέον βαθειά στο πετσί του ερωτικού σας ρόλου. Επιθυμίες και εσωτερικές ανάγκες μπορεί να ξεπεταχτούν ξαφνικά και να σας κάνουν πολύ σεξουαλικούς ή διεκδικητικούς. Δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε ένα πρόσωπο πολύ ερωτικό πού ίσως να είναι Ταύρος ή Σκορπιός. Η ανταμοιβή σας πάντα έρχεται στην πορεία και κυρίως αν έχετε δουλέψει σωστά και με αλήθειες. Ίσως στο πρόσωπο ενός Τοξότη, οι ελεύθεροι, να σας δοθεί η ευκαιρία να ανατρέψετε πολλούς μύθους για το όνομά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε αλλάξει και αναζητάτε κάτι πιο βαθύ και αληθινό μέσα στη σχέση σας. Εσείς δε λέτε τα εσώψυχά σας αλλά τώρα ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι ακόμα και Καρκίνος θα σας τα βγάλει στην επιφάνεια. Οι επιθυμίες σας μπορεί να εξωτερικευτούν πιο εύκολα και έχετε μεγάλη ανάγκη να πάρετε και να δώσετε πολλά πράγματα αλλά και να βρεθείτε για λίγο στο επίκεντρο. Ένα ταξιδάκι ή μια παρέα με φίλους θα σας κάνει να νιώσετε ελευθερία και άνεση. Ίσως γνωρίσετε έναν Δίδυμο ή Τοξότη που θα σας δώσει άλλο νόημα.

ΛΕΩΝ

Νιώθετε περίεργα γιατί μπορεί να ζηλεύετε και να ξεσηκώνεστε με πράγματα που ίσως να σας χαλάνε το κέφι. Σίγουρα η ζήλεια δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, αλλά τουλάχιστον ξεσπάτε και μπορεί να έχετε και απωθημένα από τα παλιά, κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο, Σκορπιό ή Υδροχόο. Ευτυχώς η ένταση θα περάσει και ο Ζυγός ή ο Τοξότης θα σας κάνει να περάσετε καλά και θα σας αποφορτίσει από τα προβλήματα που έχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαστε δυνατοί αλλά και απόλυτοι και ίσως να μην συγχωρείτε, αλλά τουλάχιστον βάζετε τα όριά σας έστω και δια του λόγου. Ο Ταύρος και ο Αιγόκερως είναι δίπλα σας και σάς δίνουν και το πράσινο φως, αρκεί να είσαστε διατεθειμένοι να προχωρήσετε σοβαρά μαζί τους. Από την άλλη, επειδή έχετε ξεμυτίσει αρκετά και κάνετε πειραματισμούς ακόμα και με άτομα που σας φοβίζουν γιατί σας φαίνονται ανάλαφρα ή επιπόλαια, δηλαδή με Δίδυμους και Τοξότες. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί την Παρασκευή γιατί μπορεί να κάνετε υ

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Astrology.gr