Που βρέθηκε η ελληνική showbiz το Σαββατοκύριακο;

Eίδαμε και σας τα μεταφέρουμε...

Aκόμα ένα Σαββατοκύριακο η ελληνική showbiz νυχτοπερπάτησε και όχι μόνο... Εμείς τους πιάσαμε επ' αυτοφόρω ενώ διασκέδαζαν και σας έχουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό για τα μάτια σας μόνο!

Στο Villa Mercedes βρέθηκε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η Βάλια Κακούτη και ο Τόλης Σκουλαριώτης, ενώ η "ξενιτεμένη" Χριστίνα Αλούπη εθεάθη στους δρόμους της Γλυφάδας. Και επειδή το καλοκαίρι

ειναι μόλις μία ανάσα μακριά τα οpening των μαγαζιών της παραλιακής δίνουν και παίρνουν. Τις πόρτες του άνοιξε λοιπόν το Akanthus και εκεί βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος με την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ, το συγκρότημα "Μέλισσες" αλλά και η Κατερίνα Καινούριου.

Η γνωστή παρουσιάστρια διασκέδασε και στο "Fantasia" όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, ενώ είδαμε και την Ελένη Φουρέιρα, το Χάρη Σιανίδη και το Γιάννη Σπαλιάρα. Εκτός από νυχτοπερπατήματα είχαμε και γάμο, αυτόν της Μαρίας Τσουρή με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο στο δημαρχείο της Γλυφάδας.

Tέλος, στον πολυχώρο "IANOS" βρέθηκαν οι Ρένος Χαραλαμπίδης, Λάκης Λαζόπουλος, η Ελένη Ζιώγα, ο Στέφανος Κορκολής, o Mάκης Πουνέντης, η Λένα Αρώνη, o Στέλιος Διονυσίου και o Δημήτρης Αποστόλου για να τιμήσουν την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και την Ευανθία Ρεμπούτσικα  οι οποίες παρουσίασαν τον νέο τους δίσκο με τίτλο " ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΕΛΠΙΔΑ".

Keywords
Τυχαία Θέματα