Natalia Vodianova: «Είναι καλύτερο να είσαι skinny από χοντρή»

Μια δήλωση-φάουλ

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ της Βρετανικής Vogue, εκτός από τους διάσημους σχεδιαστές, έδωσαν το παρών και τα supermodels Eva Herzigova, Lily Cole, Jourdan Dunn και Natalia Vodianova, οι οποίες συζήτησαν μεταξύ άλλων και για το τι θεωρείται αυτή τη στιγμή «υγιές σώμα».

Τα μοντέλα παραδέχτηκαν πως είναι ευλογημένες με καλά γονίδια, στα οποία οφείλουν τις θεϊκές αναλογίες τους. Μιλώντας για λεπτές και καμπύλες σιλουέτες, η Cole

είπε πως οι σωματότυποι που θεωρούμε ωραίοι, στην πραγματικότητα έχουν να κάνουν με την κουλτούρα κάθε λαού, καθώς υπάρχουν κοινωνίες όπου τα πιο γεμάτα σώματα θεωρούνται πιο όμορφα από τα πολύ αδύνατα. Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, η Natalia Vodianova έκανε το σχόλιο ότι «είναι καλύτερο να είσαι skinny παρά χοντρή» σπεύδοντας να διευκρινήσει πως αναφερόταν στην παχυσαρκία- όμως η ατάκα της ήδη είχε κάνει το γύρο του κόσμου, προκαλώντας πολλές συζητήσεις. 

Βέβαια, η ίδια πάντα υποστήριζε τον υγιεινό τρόπο ζωής, τη σωστή διατροφή και την άσκηση ως τους καλύτερους τρόπους για μια καλλίγραμμη σιλουέτα, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. 

Keywords
Τυχαία Θέματα