Spike it up μόνη σου και βάλε παραπάνω spice στη ζωή σου

H τελευταία λέξη της μόδας ΠΑΝΤΟΥ.

Όπως θα έχετε παρατηρήσει εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, τα studs και τα spikes, παρελαύνουν στις μεγαλύτερες πασαρέλες, στα πιο hot brands και φυσικά πάνω στους celebrities.
Rihanna, Madonna, Ashley Olsen, Anna Delo Russo, Lady Gaga, Kate Moss,

Kate Bosworth, Τάμτα, Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή και πολλές άλλες τα έχουν εντάξεθ στο καθημερινό τους στυλ, με υπογραφές όπως Balmain, Alexander McQueen, Louis Vuitton, Jeffrey Campbell, Jimmy Choo, Versace κ.α.

Κομμάτια ιδιαίτερα, ροκ και εξεζητημένα ή vintage-esque με πιο preppy στυλ για τις λιγότερο τολμηρές αλλά εξίσου απαιτητικές. Οι τιμές; Απλησίαστες για τους περισσότερους. Υπάρχει πάντα και η πιο high street ή mass απιλογή που όμως δεν θα αποτελέσει πρωτοτυπία, καθότι θα την δει κανείς άπειρες φορές γύρω του. Αν είστε λάτρεις του πιο μοναδικού και γενικότερα personalized style, πιάνουν δεν πιάνουν τα χέρια σας ήρθε η στιγμή να δοκιμάσετε τις DIY τεχνικές που έχουν αρχίσει να προτιμούν ακόμη και οι επώνυμοι.

Αν θέλετε τη γνώμη μας το δέρμα με studs καθώς και το denim αποτελούν τους πλέον δημοφιλής και κλασικούς συνδυασμούς. Δεν είναι όμως απαραίτητο να εμμείνει κανείς στα κλασικά, μιας και οι διάσημοι οίκοι έχουν ήδη κάνει την αρχή τοποθετώντας τις ροκ αυτές λεπτομέρειες ακόμη και σε λεπτεπίλεπτα κομμάτια όπως π.χ. ένα μεταξωτό πουκάμισο!
Μια ματιά στις φωτογραφίες θα σας πείσει. Τα μεταλλικά applications, βρίσκονται στα fashion weeks του Λονδίνου, της Ρώμης, του Παρισιού, της Νέας Υόρκης και αποτελούν το αγαπημένο πλέον fashion theme των international blogs.

Η βασίλισσα της μόδας Anna dello Russo φόρεσε το studded της δερμάτινο Versace for H&M φόρεμα πρώτη στον κόσμο με την εν λόγω κολλεξιόν να εξαφανίζεται από παντού σε λίγα λεπτά μόνο από το λανσάρισμά της. Το Do It Yourself (DIY) μάλιστα έχει πάρει φωτιά στο συγκεκριμένο τομέα και όλοι καταλαβαίνουμε γιατί.



Κάντε το κι εσείς λοιπόν ξεκινώντας από τα εύκολα. Το jean. Τι χρειάζεστε; Ένα jean παντελόνι, σορτς ή μπουφάν σε όποιο μέγεθος σχέδιο και χρώμα προτιμάτε.

Ένα ψαλίδι και ένα πενσάκι θα κάνουν τη δουλειά ενώ ίσως χρειαστείτε και βελόνα με κλωστή για να ασφαλίσετε τις τρύπες από τα βιδωτά spikes.
Υπάρχουν καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας και σε πολλές μεγάλες πόλεις που πωλούν spikes (καρφιά), studs καθώς και αρκετά on-line shops όπως το etsy! Με μία γρήγορη έρευνα στο internet είναι εύκολο να ανακαλύψετε προμηθευτές για βιοτεχνίες ή κατασκευαστές κοσμημάτων που προμηθεύουν και ιδιώτες. Οι τιμές κυμαίνονται ανά μέγεθος και υλικό από 0,10 ευρώ έως 2 ευρώ το κομμάτι, αν και συνληθως θα τα βρείτε γύρω στα 0,50 ευρώ.

Επιλέγετε το σημείο του ρούχου, της ζώνης, του γιακά, της τσάντας κλπ που θέλετε να διακοσμήσετε και το τοποθετήτε σε μία επίπεδη επιφάνεια. Εάν τα spikes και τα studs που έχετε επιλέξει είναι καρφωτά απλά τα πιέζετε μέχρι οι άκρες να μπουν στο ύφασμα και τις λυγίζετε να ασφαλίσουν. Εάν πρόκειται για βιδωτά, αν

Keywords
Τυχαία Θέματα