Οι άνθρωποι του Asian Spa Ayurvedic & City Retreat

Ξεχωριστή και προσωποποιημένη εμπειρία spa σε κάθε πελάτη με υψηλά standard ποιότητας και επαγγελματισμού από το Asian Spa Ayurvedic & City Retreat.

Το Asian Spa Ayurvedic & City Retreat είναι το αποτέλεσμα της φαντασίας, της επιχειρηματικότητας, της έμπνευσης και του επαγγελματισμού δύο ανθρώπων: της Ελληνίδας επιχειρηματία Αλίκης Βατίδη και του Ινδού θεραπευτή Ratheesh Raj.

Η Αλίκη Βατίδη με πολυετή εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας και του

τουρισμού, με σπουδές στο Business School του Surrey University στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με Master στο Marketing Management & Hospitality, αναζητούσε τον κατάλληλο συνέταιρο που θα της επέτρεπε να αναπτύξει στην Ελλάδα έναν τομέα καίριο για την ποιότητα στις υπηρεσίες φιλοξενίας. Έναν τομέα που χρειαζόταν μια νέα αντίληψη η οποία να στοχεύει στην ανταγωνιστικότητα και στη βιωσιμότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, δημιουργώντας ένα περιβάλλον με υπηρεσίες spa εξαιρετικής ποιότητας και υψηλότατου επιπέδου εφάμιλλο αυτών του εξωτερικού.

Ο Ratheesh Raj, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κεράλα της Ν. Ινδίας, την πατρίδα της Αγιουρβέδα. Μετά τις σπουδές του, εκπαιδεύτηκε στην Αγιουβέρδα και το spa management στην Kerala Ayuverdic & Panchakarma Institute, ενώ παράλληλα απέκτησε και την πιστοποίηση του διδάσκοντα Yoga & Tai Chi. Με πιστοποιημένη υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και εμπειρία βρέθηκε σύντομα στις Μαλδίβες, όπου εργάστηκε στα πολυτελέστερα και διασημότερα spa μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων.

Κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού στις Μαλδίβες, η Αλίκη γνωρίζει τον Ratheesh και αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για τον κατάλληλο άνθρωπο προκειμένου να πραγματοποιήσει τον στόχο της. Ο Ratheesh σύντομα εγκαθίσταται στην Ελλάδα και η ιστορία της Asian Spa Ayurvedic & City Retreat ξεκινάει με το πρώτο πιλοτικό Day Spa στην περιοχή Γουβιά της Κέρκυρας.

Η συνέχεια στην ανάπτυξη του Ομίλου είναι αδιάκοπη. Η Asian Spa Ayurvedic & City Retreat διατηρεί ηγετική θέση στον κλάδο παροχής υπηρεσιών ευεξίας καθώς ο όμιλος διαχειρίζεται και λειτουργεί το I-Spa στο Athenaeum InterContinental, τα City Spa στα Holmes Place στην Αθήνα και στο Μαρούσι, το Spa Resort των Ξενοδοχείων Grand Mediterraneo & Rou Estate στην Κέρκυρα, του Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες καθώς και των Ξενοδοχείων Vedema Resort και Mystique της Starwood στη Σαντορίνη. Παράλληλα λειτουργεί όλο τον χρόνο το day spa στην περιοχή Γουβιά στην Κέρκυρα αλλά και την υπηρεσία Home & Marine επίσης στην Κέρκυρα.

Οι τελευταίες προσθήκες στον όμιλο είναι το Asian Spa City Retreat στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη και Asian Spa City Retreat άνοιξε τις πόρτες του στην Αθήνα, στα Βόρεια Προάστια, στη Νέα Φιλοθέη, στην οδό Καποδιστρίου 42.

Keywords
Αναζητήσεις
αλίκη βατίδη, asian spa ayurvedic & city retreat φιλοθέη
Τυχαία Θέματα