Η Καλομοίρα στέλνει ευχές από τη Νέα Υόρκη

Μέσω twitter η Καλομοίρα Σαράντη μιλάει καθημερινά με τον κόσμο και μαθαίνει τα νέα από την Ελλάδα. Ωρίμασε, κάνει μαθήματα υποκριτικής και φωνητικής καθημερινά και φροντίζει τον άνδρα της μαγειρεύοντας του πολλές σπεσιαλιτέ.

"Είμαι πολύ καλά και θέλω σύντομα να έρθω στην Ελλάδα να δω φίλους μου. Μου λείπουν

πολλά πράγματα αλλά και εδώ έχω την οικογένειά μου, τον σύζυγό μου και την δουλειά μου. Δεν έχω αφήσει το τραγούδι και ετοιμάζουμε ωραία πράγματα που σύντομα θα τα μάθετε" μας λέει το χαμογελαστό κορίτσι.

Άν και είχαν ακουστεί πολλά ότι θα έκανε κάποιες συναυλίες τον Ιανουάριο σε Ελλάδα και Κύπρο κάτι τέτοιο δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά. Η ζωή της νεαρής τραγουδίστριας πλέoν ανήκει στην Νέα Υόρκη και μόνο κάτι πολύ εξαιρετικό θα μπορούσε να την κάνει να μετακομίσει στην χώρα μας και πάλι.

Η εργασία του Γιώργου έχει έδρα την Αμερική και έτσι αποφάσισε να αφοσιωθεί στην οικογένεια και στην δημιουργία΄ενός παιδιού που απλά θα ολοκληρώσει την ευτυχία της. "Έχει πολύ κρύο εδώ και βρέχει. Μαθαίνω ότι ο καιρός σε εσάς είναι πολύ καλός. Να έχουμε όλοι μας καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά εύχομαι με υγεία και ευτυχία" κατέληξε η Καλομοίρα που από ότι μας είπε καθημερινά ενημερώνεται για τις τάσεις της μόδας αλλά και τις έρευνες μας .

Keywords
Τυχαία Θέματα