Καινούριο δαχτυλίδι Jennifer;

Μήπως έχουν παρασοβαρέψει τα πράγματα με τον Casper;

Η λατίνα σταρ εδώ και μήνες διατηρεί σχέση με τον κατά πολύ μικρότερό της Casper Smart. Ενώ στην αρχή όλη πίστεψαν πως πρόκειται για φαντασματάκι που εν καιρώ θα εξαφανιστεί, αντίθετα εκείνος μέρα με την μέρα φαίνεται να παίζει ολοένα και πιο μεγάλο ρόλο στη ζωή της Jennifer Lopez.

Η Jenny

from the Block και το toyboy της δεν αποχωρίζονται λεπτό- είναι συνεχώς μαζί. Ζουν μαζί, βγαίνουν μαζί, τη συνοδεύει σε κάθε επίσημο event κυκλοφορεί με τα παιδιά της και μάλιστα τον έχουμε δει να τα βγάζει έξω μόνος του. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα κρατούσαμε τις επιφυλάξεις μας, όμως όταν μία γυναίκα συμπεριλαμβάνει έναν άντρα στην καθημερινότητα των παιδιών της και του δίνει το ελεύθερο στην επαφή μαζί τους, τότε μάλλον δεν προκειται για κάτι περιστασιακό επιπόλαιο.

Κάτι άλλο που παρατηρήσαμε επίσης στις τελευαίες εμφανίσεις της Jennifer, είναι ένα εντυπωσιακό νέο αξεσουάρ. Ένα δαχτυλίδι με μπριγιάν που δεν βγαίνει από το... ύποπτο δάχτυλό της ούτε τις πρωινές ώρες. Το δαχτυλίδι, είναι δώρο από τον αγαπημένο της. Είναι όμως απλώς ένα εντυπωσιακό δώρο- κόσμημα που απλώς έτυχε να είναι δαχτυλίδι ή κάτι παραπάνω; Επίσης όταν ένας άντρας κάνει δώρο δαχτυλίδι στην γυναίκα με την οποία διατηρεί σχέση, σημαίνει πολλά. Η Jennifer δεν απάντησε στο αν πρόκειται για αρραβώνα ή απλώς ένα δώρο και γέλασε.

Η αλήθεια είναι πως είναι νωρίς για κάτι τέτοιο- τα πράγματα όμως μεταξύ τους δεν παύουν να τρέχουν!

Διαβάστε ακόμη:

Hollywood mania: Tom Ford γόβες με λουκέτο!

Jennifer Lopez: με κοριτσίστικη διάθεση αλλά όχι αρκετά κομψή

Jennifer Lopez: Για ένα καθαρό κούτελο ζούμε!

Keywords
Τυχαία Θέματα