ΣΙΝΕΜΑ : Φθηνότερα εισιτήρια για όλες τις ώρες προβολής

Η εκπτωτική ιστοσελίδα cheapis.gr και τα Ster Cinemas (δύο κορυφαίες ελληνικές εταιρίες) συνεργάζονται και προσφέρουν σε χιλιάδες επισκέπτες – σινεφίλ τη δυνατότητα να δουν τα καλύτερα blockbusters, από τα τελειότερα συστήματα ήχου και εικόνας και από τις μεγαλύτερες οθόνες.

Με πολύ μεγάλη έκπτωση, μπορείτε να απολαύσετε τις υπέροχες ταινίες του φθινοπώρου, καθισμένοι αναπαυτικά στα πολυτελή καθίσματα των κινηματογραφικών αιθουσών. 

Η εκπτωτική ιστοσελίδα cheapis.gr και

τα Ster Cinemas (δύο κορυφαίες ελληνικές εταιρίες) συνεργάζονται και προσφέρουν σε χιλιάδες επισκέπτες – σινεφίλ τη δυνατότητα να δουν τα καλύτερα blockbusters, από τα τελειότερα συστήματα ήχου και εικόνας, από τις μεγαλύτερες οθόνες, καθισμένοι αναπαυτικά στα πολυτελή καθίσματα των κινηματογραφικών αιθουσών και να απολαύσουν τις υπέροχες ταινίες του φθινοπώρου!

Όλα τα παραπάνω θα τα βρείτε ηλεκτρονικά από το www.cheapis.gr με πολύ μεγάλη έκπτωση, αρκεί να γίνετε μέλος της ιστοσελίδας – δίνοντας μόνο το email σας - αποκτάτε πρόσβαση καθημερινή στις προσφορές!

Το εισιτήριο κόστιζε αρχικά 8,5 ευρώ, αλλά, λόγω συγκυριών προέκυψε η ειδική τιμή - προσφοράς των 6,5 ευρώ / κατά άτομο.

Το cheapis.gr, μόνο για λίγες μέρες, προσφέρει ακόμα φθηνότερα τα εισιτήρια στα Ster Cinemas, δηλαδή, με 4,5 ευρώ. Η τιμή ισχύει για όλες τις ημέρες προβολής από Δευτέρα έως Κυριακή και για όλες τις ώρες προβολής!

Η έκπτωση των 2 ευρώ ανά εισιτήριο είναι μια «γενναία» έκπτωση όταν μιλάμε για μια παρέα ή μια οικογένεια τεσσάρων ατόμων και αξίζει να την υπενθυμίσουμε.

Προλάβετε και κάνετε τώρα την κράτηση, γιατί η εποχή θέλει …τρόπο. Εμείς, την επισημαίνουμε θεωρώντας την, προσφορά, που σας πάει!

Η προσφορά ισχύει για τις ακόλουθες αίθουσες:

Ster Cinemas Escape
Λεωφόρος Δημοκρατίας 67A, Ίλιον 131 22
Αθήνα
Ster Cinemas Μακεδονία
Τομπάζη 15, Πυλαία
Θεσσαλονίκη
Ster Cinemas Pantheon Plaza
4ο χλμ. Λεωφόρου Κ. Καραμανλή
Λάρισα
Ster Cinemas Veso Mare
Ακτή Δυμαίων 17
Πάτρα

Keywords
Τυχαία Θέματα