Αυτές είναι οι chic εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Chic to Chic

Όπως κάθε Παρασκευή, το Queen παρουσιάζει τις celebrities της διεθνούς showbiz που ξεχώρισε για τις chic εμφανίσεις τους.

Katie Holmes

Η πρώην κυρία Cruise φωτογραφήθηκε από paparazzi στη Νέα Υόρκη, σε απογευματινό της περίπατο, χωρίς την μικρή Suri. Για την περίσταση, η Holmes

επέλεξε μαύρη, δερμάτινη φούστα σε ίσια γραμμή και cardigan σε εκτυφλωτικό κίτρινο χρώμα.

 

Georgia May Jagger

Η κόρη του frontman των Rolling Stones και του supermodel Jerry Hall ακολουθεί τα δικά της βήματα στο modeling. Η 20χρονη είναι το πρόσωπο της καμπάνιας για την σειρά κοσμημάτων της εκκεντρικής Vivienne Westwood και παραβρέθηκε, στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, στο front row του show της Βρετανίδας σχεδιάστριας, της οποίας την υπογραφή φέρει και το υπέροχο γκρι φόρεμα, με τα κεντημένα λουλούδια που επέλεξε η Jagger.

 

Nicole Kidman

H σταρ από την Αυστραλία βρέθηκε στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Νέας Υόρκης και φωτογραφήθηκε, στο κόκκινο χαλί, με σέξι, κατακόκκινο φόρεμα με κεντήματα της σχεδιάστριας L'Wren Scott.

 

Sarah Jessica Parker

Με πολυτελή, printed, βραδινή δημιουργία του σχεδιαστή- θρύλου, Oscar de La Renta, εμφανίστηκε η τηλεοπτική Carrie Bradshaw στο event για το opening του Carnegie Hall, της Νέας Υόρκης, για τη χειμερινή σεζόν. Το snakeskin clutch της σταρ είναι του οίκου Pierre Hardy.

 

Leighton Meester

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Υόρκης βρέθηκε η ηθοποιός του Gossip Girl, προκειμένου να προωθήσει τη νέα ταινία όπου πρωταγωνιστεί, με τίτλο Oranges. Η Meester φόρεσε bodycon, πλεκτό φόρεμα του Giambattista Valli και καστόρινες, μπεζ γόβες του οίκου Casadei.

 

Διαβάστε ακόμα:

Hollywood mania: Tom Ford γόβες με λουκέτο!
Η Kate Middleton ξανά με το ίδιο φόρεμα
Οι celebrities κρατούν Valentino!

 

Keywords
Τυχαία Θέματα