My.A Jewellery Design: κοσμήματα πραγματικά γλυπτά

Σας συστήνουμε την Μυρτώ Αναστασοπούλου, που βρίσκεται πίσω από το label My.A Jewellery Design, της νέας ιδιαίτερης παρουσίας στο χώρο του κοσμήματος.

Η Μυρτώ Αναστασοπούλου, η σχεδιάστρια του My. A Jewellery Design που ήδη έχουν αγαπήσει οι λάτρεις του κοσμήματος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, σπούδασε art therapy και τα τελευταία δύο χρόνια άρχισε να

ασχολείται με τη μεγάλη της αγάπη, τα κοσμήματα. Αρχικά ξεκίνησε να δημιουργεί κοσμήματα σαν hobby, αλλά μάλλον αυτή η μορφή μικρογλυπτικής λειτούργησε για εκείνη σαν τον δικό της δρόμο ψυχοθεραπείας και αφιέρωσε όλη της την ενέργεια σε αυτήν.

Αλλιώς δεν εξηγείται το πόσο αρμονικά δένουν οι πολύτιμες πέτρες με το μέταλλο και μεταμορφώνονται σε μικρά κομψοτεχνήματα που όσο μεγάλα μερικές φορές και αν είναι, δεν σε τρομάζουν, αλλά σε προκαλούν να τα φορέσεις.

Η Μυρτώ εμπνέεται από τη μια από τη φύση, την οποία αποδομεί, την περνά στο μικροσκόπιο και τη μεταφράζει σε κοσμήματα και από την άλλη από την αρχιτεκτονική που της επιβάλλει γραμμές, άξονες και νόρμες που ενίοτε σπάει και ενίοτε ακολουθεί. Κάθε, όμως, εικόνα που δέχεται καθημερινά μπορεί να την εμπνεύσει, ιντριγκάροντάς τη να την αποκωδικοποιήσει και να περάσει τη δύναμή της στα κοσμήματα που σχεδιάζει.

Η ίδια σας υποδέχεται στο studio της στο νούμερο 12 της οδού Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι. Εκεί σμιλεύει το μέταλλο, την μεγάλη της αγάπη στην pure μορφή του, ενσωματώνοντάς του πολύτιμους λίθους σε σχέδια μοναδικά περίτεχνα.

Περισσότερα για το brand My.A Jewellery Design μπορείτε να μάθετε τόσο στο site όσο και στην επίσημη σελίδα του στο facebook.

Διαβάστε επίσης:

Paul Sarz: η μπιζουτιέρα της γιαγιάς σας μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας

Angelo di Spirito Rosa: ροζάριο με ελληνική υπογραφή

 

Keywords
Τυχαία Θέματα