Παιδικό Ωροσκόπιο από 16/7 έως 22/7

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...



ΚΡΙΟΣ


Τι δεν καταλαβαίνεις;

Η επικοινωνία με το μικρό σας Κριαράκι αυτή την εβδομάδα, θα σας φανεί βουνό. Όταν εσείς λέτε κάτι, εκείνο θα καταλαβαίνει και θα κάνει ακριβώς το αντίθετο, με αποτέλεσμα τα πράγματα να μπλέκουν και να δημιουργούνται παρεξηγήσεις και μικροπροβλήματα. Αυτό δεν θα περιορίζεται μόνο σε στενό οικογενειακό κύκλο. Εντάσεις θα παρατηρήσετε να συμβαίνουν, χωρίς πραγματικό λόγο, και με τους φίλους του.







ΤΑΥΡΟΣ


Μήπως

είδες το παιχνίδι μου;

Προσοχή σε θέματα υγείας συνιστούμε αυτή την εβδομάδα για το Ταυράκι σας, ακόμα δε περισσότερο, αν προγραμματίζετε να κάνετε κάποιο ταξίδι μαζί του. Επίσης, θα πρέπει να θυμάστε που έχει αφήσει το κάθε παιχνίδι, καθώς πολύ απλά θα ξεχνάει τα πάντα. Αν περάσετε αρκετό χρόνο μαζί του, θυμηθείτε πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να το μάθετε πως είναι σωστό να παραδεχόμαστε τα λάθη μας.






ΔΙΔΥΜΟΙ

Το κέντρο του κόσμου

Μια υπέροχη εβδομάδα περιμένει εσάς και το υπέρ-κοινωνικό Διδυμάκι σας. Όπου και να πάει θα τραβάει τα βλέμματα επάνω του. Όλα τα παιδάκια θα θέλουν να παίξουν μαζί του και όλες οι μαμάδες θα είναι από πάνω του και θα θέλουν να το πάρουν μια τεράστια αγκαλιά. Δώστε βάση στη σωστή διατροφή και μετριάστε όσο μπορείτε τους γλυκούς πειρασμούς και ιδιαίτερα τα παγωτά.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κανάκεμα από τη γιαγιά

Να ξέρετε πως, αν το τρυφερό Καρκινάκι σας παραπονιέται όλη την ώρα, θα είναι επειδή νιώθει απίστευτα κουρασμένο. Ένα διάλλειμα από τις καλοκαιρινές δραστηριότητες και μια επίσκεψη στο εξοχικό της γιαγιάς και του παππού με καλό φαγητό και ύπνο θα είναι ό, τι πρέπει. Εναλλακτικά, μάθετέ του πώς να οργανώνει τον χρόνο του ώστε να βρίσκει μια ισορροπία μεταξύ παιχνιδιού και προσωπικού χρόνου για ξεκούραση.







ΛΕΩΝ

Θέλω, θέλω, θέλω!

Ρούχα, λιχουδιές και παιχνίδια θα είναι μόνο κάποια από τα πράγματα που ονειρεύεται να αποκτήσει το Λιονταράκι σας αυτή την εβδομάδα. Με αυτό τον τρόπο, μην παραξενευτείτε, αν τις πρώτες μέρες του μήνα σας ανακοινώσει με τον πιο φυσιολογικό τρόπο ότι έχει καταναλώσει όλο το χαρτζιλίκι του. Μάθετέ του να έχει μέτρο γιατί ό, τι λάμπει δεν είναι χρυσός.






ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κέφι και ζωντάνια


Τα προβληματάκια υγείας που βασάνισαν το Παρθενάκι σας την προηγούμενη εβδομάδα, έχουν σχεδόν εξαφανιστεί και αποτελούν μακρινό παρελθόν. Πλέον, είναι ζωηρό, έχει ατελείωτο κέφι για παιχνίδι και νέες γνωριμίες και η δημοτικότητά του εκτοξεύεται στα ύψη. Οι ομαδικές δραστηριότητες είναι αγαπημένη ασχολία, καθώς το βοηθούν να βγάλει στην επιφάνεια τα κρυφά του τα

Keywords
Τυχαία Θέματα