H πρώτη φωτογραφία της Shakira με φουσκωμένη κοιλίτσα

H διάσημη τραγουδίστρια φούσκωσε για τα καλά!

Aνακοίνωσε πρόσφατα ότι περιμένει το πρώτο της παιδί και τώρα μας χαρίζει την πρώτη της πόζα με φουσκωμένη κοιλίτσα. Ο λόγος για την Κολομβιανή star Shakira, η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook φωτογραφία όπου ποζάρει γεμάτη περηφάνεια δείχνοντάς μας για πρώτη φορά την 6 μηνών κοιλιά της.

H 35χρονη τραγουδίστρια, η οποία

μόλις ένα μήνα πριν παραδέχτηκε ότι θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα με τον εδώ και 2 χρόνια σύντροφό της και διάσημο ποδοσφαιριστή Gerard Pique, χαμογελάει στο φακό αγκαλιάζοντας την κοιλίτσα της ενώ στη λεζάντα απο κάτω γράφει: «Now I don't have a six pack, only one pack!!»

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά αφού η φωτογραφία ανέβηκε, οι θαυμαστές της σέξι λατίνας έσπευσαν να της δώσουν συγχαρητήρια αλλά και ευχές για το μωράκι που περιμένει. H Shakira, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, επίσης μέσω facebook έναν περίπου μήνα πριν, γράφοντας: «Όπως ίσως γνωρίζετε κάποιοι, ο Gerard κι εγώ περιμένουμε το πρώτο μας παιδί! Όλο αυτό το διάστημα έχουμε αποφασίσει να δώσουμε προτεραιότητα στο νέο μέλος της οικογένειας γι' αυτό και ακυρώσαμε κάποιες επαγγελματικές μας υποχρεώσεις».

To διάσημο ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010 κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής, τον ύμνο του οποίου ερμήνευσε η Shakira.

Με το καλό λοιπόν...

Διαβάστε επίσης:

H Shakira είναι έγκυος!

Ποιες είναι οι πιο ισχυρές γυναίκες στον κόσμο;

H διατροφή της Shakira για κορμί φιδίσιο!

 

Keywords
Τυχαία Θέματα