Άννα Μιχαήλου: Η νέα ζωή, τα τούρκικα σίριαλ και η Χρυσή Αυγή!

Τη ζωή της να αλλάζει εντελώς και την ευτυχία να της «χτυπάει» την πόρτα είδε η Άννα Μιχαήλου τα τελευταία δύο χρόνια!

Μπορεί η γνωστή ηθοποιός εδώ και περίπου έξι χρόνια να είναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη με τον σύζυγό της, Ερρίκο Τσιπιανίτη όμως ο ερχομός της κορούλας τους έφερε την ολοκλήρωση στη σχέση τους και την πληρότητα. Η Άννα Μιχαήλου μίλησε στο gossip-tv.gr, για την οικογένειά της, τον τρόπο που γνώρισε το σύζυγό της, τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και τις ανησυχίες αλλά και τα πολιτικά δρώμενα.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Γλυκιά και πολύ

ήρεμη αν και η μικρή της είναι ζωηρή, η ηθοποιός εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στο σπίτι αφού ήθελε να είναι δίπλα στην κόρη της στα πρώτα της βήματα!

     «Πήγα το σκυλάκι μου στο κτηνιατρείο του κι έτσι γνωριστήκαμε»

Πώς γνωρίσατε το σύζυγό σας και πόσα χρόνια είστε μαζί;

Ήμαστε 4 χρόνια μαζί με τον Ερρίκο, πριν παντρευτούμε. Η γνωριμία έγινε από το σκυλάκι μου, είναι κτηνίατρος, ορθοπεδικός κτηνίατρος και είχα πάει το σκυλάκι στο ιατρείο κι έτσι έγινε η πρώτη γνωριμία. Στη συνέχεια μου ζήτησε να βγούμε και από τότε είμαστε μαζί και πριν δύο χρόνια περίπου παντρευτήκαμε. Βέβαια τώρα εκείνο το σκυλάκι έχει φύγει από τη ζωή αλλά έχουμε άλλο στο σπίτι.

Τι άλλαξε από τη στιγμή που φέρατε στον κόσμο ένα παιδί;

Τα πάντα. Η μικρή μου τώρα είναι 20 μηνών, καθημερινά νιώθω πολύ μεγάλη χαρά, ο ερχομός ενός μωρού είναι πολύ μεγάλη ευτυχία αλλά και πολύ μεγάλο μάθημα.

Και το όνομα αυτής...

Την έχουμε βαφτίσει, Χριστίνα, είναι το όνομα του πατέρα του συζύγου μου.

«Είμαι μαθητευόμενη μαμά αλλά σίγουρα πιο αυστηρή από τον μπαμπά»

Αυστηρή μαμά;

Μαθητευόμενη μαμά αλλά πιο αυστηρή από τον μπαμπά! Ο Ερρίκος γίνεται αλοιφή μπροστά στην κόρη μας άσε που του μοιάζει και τρελαίνεται ακόμα περισσότερο, για την ακρίβεια είναι πιστό αντίγραφο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η Άννα Μιχαήλου έκανε διάλειμμα στην καριέρα της μετά από 20 χρόνια πορείας σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο για να είναι κοντά στην οικογένειά της. Παρόλα αυτά, η ίδια ανησυχεί για το μέλλον με την υπάρχουσα κατάσταση και νιώθει πως οι επιλογές όλο και λιγοστεύουν.

                «Είμαι θορυβημένη, νιώθω ότι είμαστε σε τέλμα»

Έχετε σκοπό όταν μεγαλώσει λίγο ακόμα η κόρη σας να επιστρέψετε στην υποκριτική;

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, δεν ξέρω αν και πότε θα επιστρέψω, ο χώρος μας ήταν από τους πρώτους που επηρεάστηκε από την κρίση. Σε ένα βαθμό είμαστε όλοι σε αναμονή αν και εγώ είμαι λιγότερο γιατί εκτός της κατάστασης εγώ έμεινα εκτός και από επιλογή, εννοώ λόγω της μητρότητας η οποία ήταν και επιλογή μου. Ήθελα να είμαι εγώ που θα μεγαλώσω το παιδί μου και όχι οι νταντάδες. Αν τα πράγματα ήταν καλά θα επέλεγα να επιστρέψω σε ένα χρόνο από τώρα που το παιδί μου θα μπορούσε να επικοινωνεί και να έχει αίσθηση κάποιων πραγμάτων. Όμως βλέποντας όλα όσα γίνονται γύρω μου, είμαι θορυβημένη, νιώθω ότι είμαστε σε τέλμα. Νομίζω πως όλοι είμαστε σε αναμονή και κανείς δε

Keywords
Τυχαία Θέματα