Η Jennifer Lopez στο Paris Fashion Week

Οι εμφανίσεις της Λατίνας σταρ στην εβδομάδα μόδας της Πόλης του Φωτός

Την εβδομάδα που μας πέρασε η Jennifer Lopez αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τις nude, ολόσωμες φόρμες που φόρεσε, καθ' όλη τη διάρκεια της περιοδείας της, και να φωτογραφηθεί με πολύ πιο chic, άνετα και κολακευτικά outfits.

Έτσι, η Λατίνα σταρ, που βρέθηκε στην εβδομάδα μόδας

του Παρισιού, έλαμψε μέσα σε τρία designer φορέματα- και μάλιστα, μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες. Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην Πόλη του Φωτός ήταν στο δείπνο που διοργάνωσε η Anna Wintour, με κατακόκκινο φόρεμα του οίκου Hakaan και τα ψηλοτάκουνα με λουκέτο, που ήδη αγαπήσαμε, του Tom Ford.

Λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της Τρίτης, η Jlo κάθισε στο front row του show του οίκου Chanel με μίνι, δαντελένιο φόρεμα, σε off- white απόχρωση, του θρυλικού παρισινού οίκου. Την ladylike δημιουργία η Λατίνα σταρ συνδύασε με κλασική, μαύρη καπιτονέ τσάντα Chanel (φυσικά) και τα ίδια Tom Ford ψηλοτάκουνα. Αμέσως μετά, η Lopez μαζί με τον Casper Smart παραβρέθηκαν στο show του οίκου Valentino με διαφορετικό, φυσικά, look. Ένα ροζ, μακρυμάνικο φόρεμα, ένα μαύρο clutch με παγιέτες και ένα ζευγάρι ασημί ψηλοτάκουνα, όλα του Valentino, συνέθεσαν το πολύ chic look της. Ποιο από τα τρία outfits ήταν το αγαπημένο σας;

Διαβάστε ακόμα:
Hollywood mania: Tom Ford γόβες με λουκέτο!
Πόσο κοστίζουν τα αξεσουάρ που φόρεσε η τετράχρονη κόρη της J Lo στην παρουσίαση της Chanel συλλογής;
Καινούριο δαχτυλίδι Jennifer;

Keywords
Τυχαία Θέματα