Eίμαι με ένα παιδί 4 μήνες και πολύ ερωτευμένη. Εκείνος δεν δείχνει να ενδιαφέρεται και μου λέει ότι είναι εγωιστής και δεν αλλάζει. Τι να κάνω;

Γεια σου dr love!

Δωσε και σε μενα τις πολυτιμες συμβουλες σου!
λοιπον εχω σχεση με ενα παιδι στην ηλικια μου (21) εδω και 4 μηνες. Τον ερωτευτηκα πολυ αλλα τωρα βλεπω οτι εχουμε πολλα προβληματα στην επικοινωνια.......
Εγω

αισθανομαι την αναγκη να μοιραζομαι αρκετες απο τις στιγμες μου μαζι του εκεινος ομως οχι.
Δεν με παιρνει σχεδον ποτε τηλεφωνο αμα δεν περασει εβδομαδα. Επειδη τον παιρνω ομως εγω οποτε το θελω μεχρις στιγμης αυτο το θεμα εχει λυθει εν μερει.
Επισης του αρεσει πολυ να καθεται στο σπιτι με αποτελεσμα να μην βρισκομαστε συχνα.
γενικα εχουμε θεμα χωρου...εγω εχω συγκατοικο και εκεινος μενει με τα αδερφια του.
παροτι ειναι πολυ κλειστος και δεν μιλαει για την προσωπικη του ζωη μου γνωρισε τα αδερφια του για να μπορω να πηγαινω ποτε ποτε σπιτι του ομως παλι δεν μου φτανει.
δεν θεωρω οτι ειμαι απαιτητικη αλλα να ειναι η αρχη και θελω να ειμαστε λιγο πιο κοντα.
επισης ειναι πολυ διαφορετικος απο τα αλλα αγορια που ειναι φιλοι μου ,δεν δειχνει οτι ενδιαφερεται για το τι κανω και επισης ειναι και πολυ αρνητικος καθε φορα που τον ρωταω κατι για αυτον
δηλαδη μπορει να βγαινει ,να τον ρωτησω με ποιον και να μην μου απαντησει και αλλα τετοια πολλα. γενικα αισθανεται οτι ειναι σαν να δινει αναφορα και δεν του αρεσει.
Γενικα αισθανομαι πολυ εξω απο τη ζωη του αλλα καθε φορα που παω να κανω συζητηση για το θεμα μου αναλυει ενα σωρο φιλοσοφιες και μου λεει οτι ειναι εγωιστης και δεν αλλαξει και οτι αμα καταπιεζομαι να φυγω.
δεν ξερω τι να κανω.......σκεφτομαι ακομα και να τον χωρισω. Δεν αξιζει να ζω μεσα στην μιζερια σε σχεση μολις 4μηνων..... απλα βλεπω οτι δεν ειναι συνεργασιμος και οτι δεν προτιθενται να κανει τιποτα για το καλο αυτης της σχεσης. παραλληλα εχει την απαιτηση εγω να τον καταλαβαινω παντα!
περιμενω τις συμβουλες σου!

Αγαπητή φίλη

Τα 21 χρόνια και ο έρωτας είναι ένας περίεργος συνδυασμός. Βλέπεις στα 21 σου θέλεις να ζήσεις, να κάνεις πράγματα (όπως λέει μια γνωστή μου, άσχετο αν δεν ξέρεις ποια είναι αυτά τα πράγματα), η καθημερινότητά σου να θυμίζει κάτι από το αγαπημένο σου βιβλίο και φυσικά να ερωτευτείς σαν να μην υπάρχει αύριο. Το πρόβλημα στον συνδυασμό είναι πως κατά 99% ερωτεύεσαι πολύ εύκολα. Πάρα πολύ εύκολα. Δεν είναι κακό, απλά είναι... λογικό.

Λοιπόν κοίτα να δεις. Ζεις τη κλασική σχέση των 21χρονων. Εκείνη είναι ρομαντική, εκείνος ακόμα δεν έχει φύγει από το Λύκειο, εκείνη θέλει αίσθημα, εκείνος θέλει σεξ, εκείνη θέλει χρόνο μαζί του, εκείνος απλά θέλει χρόνο για τον εαυτό του (κατά προτίμηση μετά το σεξ)! Απλά πράγματα, τίμια, νεανικά!
Το έπιασες τι σου λέω;

Και συνεχίζω και απαντώ στο μεγάλο ερώτημά σου «είναι εγωιστής;». Όχι, είναι ένα αγόρι 21 ετών! Που σημαίνει ότι στη πλειοψηφία τους τα αγόρια σε αυτή την ηλικία δεν ξέρουν (δεν μπορούν, το ίδιο πράγμα είναι) να δεθούν με μια κοπέλα. Αλλά ονειρεύονται να «δεθούν» με πάρα πολλές!
Αυτά περί εγωισμού, «έτσι είμαι εγώ και δεν αλλάζω», είναι μαλ***ες για να το παίζει μάγκας και cool και τυπάκι στη παρέα του και στις γκόμενες. Η ουσία είναι ότι βαριέται, προτιμάει τους κολλητούς του από σένα και στη τελική σκέφτεται το σεξ πολύ περισσότερο από το πώς πέρασες τη μέρα σου. Κοινώς δεν είναι ότι δείχνει πως δεν ενδιαφέρεται – απλά δεν ενδιαφέρεται!

Άρα δύο πράγματα σκέφτομαι εγώ: αν σου αρέσει το σεξ μαζί του, μείνε. Αν θέλεις μια σχέση που θα γράψει ιστορία, τότε καλύτερα να την κάνεις τώρα που είναι νωρίς. Πριν δεθείς παραπάνω μαζί του και μετά όλα θα σου φαίνονται ένα βουνό.

ΥΓ. Δωρεάν συμβουλή για τις μελλοντικές σου σχέσεις: Το ότι τον παίρνεις μόνο εσύ τηλέφωνο για να μιλάτε, ενώ εκείνος δεν έχει σηκώσει μια φορά το ακουστικό, δεν σημαίνει ότι έτσι έλυσες το πρόβλημα στην επικοινωνίας σας. Απλά χρεώνεις περισσότερο τον λογαριασμό σου! Ναι, είσαι η χαρά των εταιριών τηλεφωνίας...

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα