Μερικοί λόγοι για να φοράτε τακούνια

Ακόμα και με ένα τζιν τα τακούνια αλλάζουν αμέσως το στυλ προσθέτοντας πολλές δόσεις θηλυκότητας.

Τα τακούνια δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικά αλλά μας κάνουν να νιώθουμε εντελώς διαφορετικά, πιο όμορφες, πιο κομψές, πιο γοητευτικές και σέξι.

Για τις δύσπιστες, έχουμε μερικούς λόγους για να τις πείσουμε:

• Το ξέρετε ήδη αλλά ας το ξαναπούμε, τα τακούνια προσθέτουν ύψος και ομορφαίνουν τα γυναικεία πόδια. Ακόμα και στις ψηλές γυναίκες είναι εκπληκτικά.

Τα τακούνια προσθέτουν κομψότητα σε οποιαδήποτε σύνολο φοράτε. Μερικά όμως σύνολα απαιτούν ψηλά τακούνια, φανταστείτε να φοράτε ένα επίσημο φόρεμα με φλατ παπούτσια. Δεν είναι απαραίτητο να φορέσετε γόβες στιλέτο, αλλά τακούνια στο ύψος που μπορείτε να τα υποστηρίξετε.

• Χωρίς αμφιβολία τα τακούνια ανεβάζουν το ηθικό και την αυτοεκτίμηση κάθε γυναίκας καθώς και αποπνέουν δυναμισμό.

• Μια σέξι και θηλυκή πινελιά σε ένα σύνολο ολοκληρώνεται με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες, μποτάκια ή γόβες. Ότι και να επιλέξετε δεν θα περάσετε απαρατήρητες.

• Τα άνετα τακούνια μεσαίου ύψους βοηθούν και στην σωστή στάση του σώματος.

Tip: Για να υποστηρίξετε τα τακούνια σας θα πρέπει να περπατάτε σωστά, δείτε αν τα ήδη φορεμένα τακούνια σας γέρνουν δεξιά ή αριστερά, αυτό σημαίνει ότι δεν στηρίζετε σωστά τα πόδια σας. Εξασκηθείτε μαζί με μερικές φίλες και ανταλλάξτε απόψεις για το πώς περπατάει η κάθε μια. Αυτό θα σας βοηθήσει πολύ να βελτιωθείτε.

The post Μερικοί λόγοι για να φοράτε τακούνια appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα