Doutzen Kroes: «το modeling με έχει κάνει να νοιώθω ενοχές»

Το μοντέλο από την Ολλανδία εξέφρασε τις ανησυχίες της σχετικά με τη χρήση του Photoshop στην τελευταία της συνέντευξη.

Το αγγελάκι της Victoria's Secret Doutzen Kroes παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της πως κάποιες φορές νοιώθει ενοχές που είναι μοντέλο. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε χαρακτηριστικά «Μερικές φορές νοιώθω ένοχη που όντας σε αυτό το επάγγελμα κάνω κάποια κορίτσια να νοιώθουν ανασφάλεια. Πάντα λέω πως δεν είμαι όπως στις φωτογραφίες. Αν με βάλεις

σε κακό φωτισμό, χωρίς χτενισμένα μαλλιά και μακιγιάζ, το αποτέλεσμα δεν είναι καλό. Υπάρχουν φορές που ξυπνάω και λέω δεν πως δεν είμαι εγώ η ίδια γυναίκα με αυτή στις φωτογραφίες. Ποια είναι αυτή η άγνωστη στο μπάνιο μου;».

Οι δηλώσεις της αυτές έρχονται να προστεθούν σε εκείνες της επίσης μοντέλου και αγγέλου της Victoria's Secret Erin Heatherton που πριν ένα χρόνο είχε πει χαρακτηριστικά πως «το Photoshop κάνει τα πράγματα να μοιάζουν πιο όμορφα, όπως τα ειδικά εφέ σε μια ταινία» και τίθενται υπό συζήτηση σε αυτήν την ατέρμονη κουβέντα για την ορθή χρήση ή όχι του Photoshop στα περιοδικά.

Βέβαια, εν τέλει δεν ξέρουμε κατά πόσο νοιώθει πραγματικά ενοχές η Doutzen που συνεχίζει να ανεβάζει «βελτιωμένες» φωτογραφίες της στο Instagram και αν τελικά η πέμπτη θέση που κατέχει στη λίστα του Forbes με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα διώχνει τις τύψεις μακριά.

Keywords
Τυχαία Θέματα