Ανασύρθηκε από τον τάφο της – Τη βίασαν, τη θάψανε ζωντανή αλλά απέδρασε [εικόνα]

Μία έφηβη στο Πακιστάν βγήκε κυριολεκτικά από τον τάφο της! Την είχαν βιάσει και νόμιζαν πως ήταν νεκρή και την έθαψαν, αλλά τελικά τα κατάφερε και επιβίωσε βγαίνοντας ζωντανή μέσα από τα χώματα.

Η άτυχη κοπέλα βρισκόταν στον δρόμο για το χωριό Πουντζάμπ έτσι ώστε να πάει να παρακολουθήσει μαθήματα για το Κοράνι όταν ξαφνικά της επιτέθηκαν κάποιοι άνδρες και την βίασαν.

Στη συνέχεια νόμιζαν ότι ήταν νεκρή και έσκαψαν έναν ρηχό τάφο όπου και την τοποθέτησαν. Τελικά η κοπέλα ήταν ζωντανή και όταν ξαναβρήκε τις αισθήσεις της κατάφερε να βγει από τον τάφο και να σταματήσει κάποιον

περαστικό για να ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με την New York Post, ο πατέρας της κοπέλας είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία γιατί η κόρη του αγνοούνταν, αλλά παρόλα αυτά οι Αρχές αρνήθηκαν να ερευνήσουν το περιστατικό.

Ο βιασμός παιδιών στο Πακιστάν αποτελεί μία μάστιγα καθώς ολοένα και αυξάνονται τα κρούσματα. Ένα κορίτσι το 2007 βιάστηκε από τέσσερις άνδρες και σαν να μην φτάνει αυτό οι συγχωριανοί της την απέφευγαν και προέτρεπαν τους γονείς της να την σκοτώσουν για να «διώξουν» την ντροπή. Όταν η οικογένεια αποφάσισε να μην το κάνει, ο πατέρας της και τα δύο αδέρφια της έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού ενώ ένας αδερφός της δολοφονήθηκε. Παρόλο που η οικογένεια ζητά την τιμωρία των ενόχων, έξι χρόνια μετά δεν έχει γίνει τίποτα και κυκλοφορούν ελεύθεροι...

Η άτυχη κοπέλα έπεσε θύμα βιασμού το 2007

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα