Ρέινα: Ο Χοσέμι μου είπε να έρθω τρέχοντας

Η συμμετοχή σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση και τα καλά λόγια του Χοσέμι έπαιξαν ρόλο στην αποδοχή της πρόταση του Ατρόμητου αποκάλυψε ο Μανόλο Ρέινα μιλώντας στη Sportday.

Το ενδεχόμενο συμμετοχής με τον Ατρόμητο σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση έπαιξε ρόλο στην απόφασή του Μανόλο Ρέινα να φορέσει την φανέλα της ομάδας του Περιστερίου

όπως αποκάλυψε μιλώντας στην Sportday χθες το βράδυ.

«Γνωρίζω πως πρόκειται για σπουδαίο σύλλογο. Μου είπαν τα καλύτερα λόγια για τον Ατρόμητο. Περισσότερο μέτρησε η προοπτική να παίξω στην Ευρώπη. Ο Ατρόμητος είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, δεν έχει προβλήματα και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές», είπε ο Μανόλο ο οποίος σήμερα αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

«Θέλω να τελειώσουν όλα και να ξεκινήσω τη δουλειά. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εξέλιξη. Ξέρω πως στον Ατρόμητο είχαν έναν καλό τερματοφύλακα και με πολλή δουλειά θα προσπαθήσω κι εγώ για να με αγαπήσει ο κόσμος» τόνισε ο Μανόλο ο οποίος πρόσθεσε ότι έπαιξαν ρόλο και τα καλά λόγια του Χοσέμι.

«Μίλησα με τον Χοσέμι. Είναι πολύ καλός μου φίλος. Έχουμε παίξει μαζί στην Καρταχένα και μιλάμε συχνά. Μου είπε να μην το σκεφτώ και να έρθω τρέχοντας», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Ρέινα: Ο Χοσέμι μου είπε να έρθω τρέχοντας appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα