Έρχονται στον Παναθηναϊκό

Τις προσπάθειες για να πραγματοποιήσει έστω μία προσθήκη την τελευταία ημέρα των μεταγραφών εντείνει ο Παναθηναϊκός.

Στις… καθυστερήσεις θα παλέψει να κάνει μεταγραφές ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» μετρούν 4 αποχωρήσεις (Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Βύντρα και Κατσουράνης), μία προσθήκη (Καζιγιάμα) και τα… κουκιά δεν βγαίνουν.

Τα προβλήματα στην στελέχωση του ρόστερ είναι αρκετά και για αυτό

θα ενταθούν οι προσπάθειες έστω την τελευταία ημέρα των μεταγραφών να ενισχυθεί η ομάδα. Από την Ολλανδία στέλνουν τον Ολλανδό Νίκι Κούιπερ της Τβέντε. Ο 23χρονος αριστερός μπακ θα έρθει στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι αλλά στον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνουν τίποτα.

Άλλα σενάρια κάνουν λόγο για τον Χάιμε Ρομέρο της Γρανάδα. Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι επιμένουν πως ο Ρομέρο σήμερα θα πατήσει το πόδι του στην Αθήνα και θα συμφωνήσει με το «τριφύλλι» αλλά για εκείνον υπάρχει ενδιαφέρον και από την Μούρθια. Από την Ισπανία έρχεται και ο Λόπεθ. Ο αρχηγός της Γρανάδα έχει συμφωνήσει για το καλοκαίρι αλλά γίνονται προσπάθειες προκειμένου να αποκτηθεί από τώρα. Ακόμα ένα όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Ντέιβιντσον της Χέρκουλες.

Πάντως αυτό που είναι σίγουρο είναι πως υπάρχουν συζητήσεις με επιθετικό και μάλιστα οι επαφές είναι προχωρημένες. Το «ναυάγιο» με την περίπτωση του Φερνάντο Καβενάγκι έχει φέρει στο προσκήνιο άλλες περιπτώσεις και σύμφωνα με δημοσιεύματα ο «εκλεκτός» για την θέση του φορ είναι ο Κρις Μπόιντ. Ο Σκοτσέζος επιθετικός αγωνίζεται στους Πόρτλαντ Τίμπερς των ΗΠΑ και επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ότι είναι να γίνει για τον Παναθηναϊκό πρέπει να γίνει μέχρι τις 20:00 το απόγευμα και ο χρόνος πιέζει ιδιαίτερα.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Έρχονται στον Παναθηναϊκό appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα