Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21:45, Novasports 3, NοvaΣΠΟΡ FM 94,6, www.sport-fm.gr) τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ για την έκτη αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Αναγκασμένος να βάλει στην άκρη αγωνιστικά προβλήματα και… Παναθηναϊκό, είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται

τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, στο ΣΕΦ, για την έκτη αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» έρχονται από τη μεγάλη νίκη στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία μπήκαν δυναμικά στη διεκδίκηση της πρόκρισης, ωστόσο ματς «χωρίς αύριο» είναι και για τους Τούρκοι, καθώς σε περίπτωση ήττας θα χάσουν σημαντικό έδαφος.

Η εβδομάδα ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για τον Ολυμπιακό, καθώς υπέστη διπλό… σοκ. Από τη μία, οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας γνώρισαν την πρώτη τους φετινή ήττα στην Α1 από τον ΠΑΟΚ, ενώ στο ίδιο παιχνίδι τραυματίστηκε σοβαρά ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Έτσι, με την απώλεια του Έλληνα γκαρντ ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλείται να βρει τη… φόρμουλα για να περιορίσει τους περιφερειακούς της Φενέρ και ειδικά τον «δαιμόνιο» Μπο ΜακΚάλεμπ, ενώ νοκ άουτ λόγω τραυματισμού έχει τεθεί και ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Ωστόσο, παρά τα δυσάρεστα, αυτή την εβδομάδα υπήρξαν και ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό, καθώς στις προπονήσεις επέστρεψαν οι Τζος Πάουελ και Έισι Λο, οι οποίοι αναμένεται να συμπεριληφθούν κανονικά στην «ερυθρόλευκη» 12άδα.

Από την άλλη και η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ μετρά δύο σημαντικές απώλειες. Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ομέρ Ονάν και Εμίρ Πρέλντζιτς, ενώ το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισαν διάφορα μικροπροβλήματα και οι ΜακΚάλεμπ, Μπατίστ, Σάτο, Άντερσεν και Μπογκντάνοβιτς, οι οποίοι πάντως αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά.

Η προϊστορία των δύο ομάδων:

Οι έδρες δεν «μιλούν» στην προϊστορία των αναμετρήσεων του Ολυμπιακού με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ.

Η στατιστική σύγκριση των δύο ομάδων (Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ):

Πόντοι: 77,1 μ.ο. – 75,3 μ.ο.
Ριμπάουντ: 36,4 μ.ο. – 28,8 μ.ο.
Επιθ. Ριμπάουντ: 10,5 μ.ο. – 8,7 μ.ο.
Αμυν. Ριμπάουντ: 25,9 μ.ο. – 20,1 μ.ο.
Ασίστ: 15,5 μ.ο. – 11,3 μ.ο.
Κλεψίματα: 5,3 μ.ο. – 6 μ.ο.
Τάπες: 3 μ.ο. – 1,7 μ.ο.
Λάθη: 13,4 μ.ο. – 12,1 μ.ο.
Δίποντα: 50,1 % – 53,1 %
Τρίποντα: 37,2 % – 32,3 %
Βολές: 75,5 % – 75,3 %
Index: 84,9 μ.ο. – 72,1 μ.ο.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα