Πυρά κατά Σαμαρά εκτοξεύει ο Νικολόπουλος

Ο κ.Νικολόπουλος στην ανάρτηση αναφέρει: " Εμφανές το στρατηγικό αδιέξοδο. Η σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης "ονειρο ήταν "τη λησμονήσαμε. Ο λαός ξεπνεομένος" . Η ανάρτηση προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Αντώνη Σαμαρά...
καθώς Μαξίμου και Συγγρού είχαν προεξοφλήσει την αποχώρησή του από τη ΝΔ. Η σχετική ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει: "Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ.
Αντώνης Σαμαράς, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τον βουλευτή Αχαΐας κ. Νίκο Νικολόπουλο.

Παράλληλα, με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ν.Δ. κ. Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην Επιτροπή τον Βουλευτή κ. Νίκο Νικολόπουλο, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας. "

Ο Νίκος Νικολόπουλος βρίσκόταν στα Χανιά και πληροφορήθηκε από την τηλεόραση τη διαγραφή του. Προχώρησε σε γραπτό σχόλιο με το οποίο επιμένει στις απόψεις του: "Η διαγραφή μου είναι ένα σιωπητήριο άγγελμα προς τους βουλευτές και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ότι το «τότε» δεν είναι «τώρα» και πως για μία ακόμα φορά, ο λαός μας θα πρέπει να υποστεί την ανακολουθία έργων και πράξεων μίας κυβέρνησης.

Είναι προφανές λοιπόν, πως το… tweet ήταν μόνον η αφορμή" λεει ο βουλευτής .
Στήριξη στον κ.Νικολόπουλο προσέφερε μέσω twitter ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Χρήστος Ζώης. Στελέχη της ΝΔ προεξοφλούν ότι ο κ.Νικολόπουλος βρίσκεται ήδη καθ΄οδόν προς το κόμμα του κ.Πανου Καμμένου.
ethnos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα